Ilona 88
Fanka BB :)
Też mam łożysko na przedniej ścianie niestety,lekarz mówił,że działa ono jak materac ochronny i będę odczuwała ruchy dziecka znacznie później,bo dodaje kilka cm [emoji52]
Dzięki dziewczyny za wszystkie gratulacje[emoji173]
My po wizycie poinformowaliśmy rodziców ,rodzeństwo i kilka bliskich znajomych i wiecie co [emoji17]odechciało mi się robić tego dalej. Na wiadomość,że drugi chłopiec od prawie każdej osoby usłyszeliśmy rozczarowany ton i "o jooooj" ,"eeee chłopiec" i tym podobne, to było straszne, aż się popłakałam ze złości. Sama marzyłam o dziewczynce, ale żeby od prawie wszystkich takie teksty słyszeć to naprawdę przykro. Nikt się nie zapytał nawet czy dziecko zdrowe, każdy bierze chyba to za pewnik, bo inaczej nie rozumiem. Teraz po euforii przyszedł u mnie kryzys.
Mam dwóch chłopców, moja siostra teraz też jest w ciąży, będzie miała dziewczynkę (ma syna 11latka ) mi zawsze marzyła się parka, teraz nie wiem kto tam siedzi w środku, ale też się boję marzyć o dziewczynce , bo to że jestem w ciąży to cud jest dla nas [emoji7].
I najważniejsze jest dla mnie żeby maleństwo zdrowe było. I jak będzie chłopczyk to pewnie też usłyszę takie reakcje... Ale to nic najważniejsze jest to co my czujemy do Tych naszych maleństw[emoji173]