reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Ja tak
Strasznie boli mnie żołądek po prostu mogłabym go narysować nie mówiąc już o mdłosciach Zastanawiam się czy też ktoś tak ma, bo ja czuję się dosłownie jak po ciężkim zatruciu I czy zjem czy jestem głodna wciąż odczuwam taki nieprzyjemny dyskomfort
ja tak mam pomimo tego że nigdy nie wymiotowałam tylko ten paskudny tak jak określasz dyskomfory od 4 tygodni

reklama
Hej dziewczyny nie odzywałam się kilka dni 😭 zakończenie semestru przy naukach zdalnych to jakaś kpina, praca dyplomowa w lesie a jeszcze remont. Za dużo tego się porobiło.

Zamówiłam wkońcu detektor i adapter do pasów od Insafe.

W poniedziałek mam prenatalne i mam stresa. Do wczorajszego dnia byłam spokojna ale poruszałam się wczoraj powyginalam bo składaliśmy meble i zaczął mnie znowu boleć brzuch i plecy i nadal od wczoraj się mnie to trzyma. Nie plamię więc chyba wszystko powinno być okey ale mojej głowie ciężko jest to wbić.

Gratuluję udanych wizyt 😍 u mnie też nie można wchodzić z os. towarzyszaca ale widziałam na poprzedniej wizycie jak dziewczyna weszła ze swoją rodzicielka bo była jedna zapisana na wizytę po drugiej. 😂

A jak u was z porodami rodzinnymi? U mnie oba szpitale nadal nie zezwalają. Mam nadzieje ze do grudnia jednak wpuszcza panów do porodów. Mój już przeżywa że wejść nie może na usg a nie wyobraża sobie nie być przy porodzie 😂

Dziewczyny czy którejś z Was nagle wróciły mdłości i odrzut do jakiegoś jedzenia? Dziś mam 13+0 z OM, od prawie tygodnia znowu ciężko mi cokolwiek zjeść na obiad, bo żadne mięso nie wchodzi, na nic nie mam ochoty... A o czym pomyślę, to zaraz chce mi się wymiotować. Kurcze to już drugi trymestr za chwilę, myślałam że dawno mam mdłości za sobą a tu klops 🙈 niedosyć, że cały czas byłam - 1kg, to teraz znowu schudłam pół kilo

Hej dziewczyny nie odzywałam się kilka dni 😭 zakończenie semestru przy naukach zdalnych to jakaś kpina, praca dyplomowa w lesie a jeszcze remont. Za dużo tego się porobiło.

Zamówiłam wkońcu detektor i adapter do pasów od Insafe.

W poniedziałek mam prenatalne i mam stresa. Do wczorajszego dnia byłam spokojna ale poruszałam się wczoraj powyginalam bo składaliśmy meble i zaczął mnie znowu boleć brzuch i plecy i nadal od wczoraj się mnie to trzyma. Nie plamię więc chyba wszystko powinno być okey ale mojej głowie ciężko jest to wbić.

Gratuluję udanych wizyt 😍 u mnie też nie można wchodzić z os. towarzyszaca ale widziałam na poprzedniej wizycie jak dziewczyna weszła ze swoją rodzicielka bo była jedna zapisana na wizytę po drugiej. 😂

A jak u was z porodami rodzinnymi? U mnie oba szpitale nadal nie zezwalają. Mam nadzieje ze do grudnia jednak wpuszcza panów do porodów. Mój już przeżywa że wejść nie może na usg a nie wyobraża sobie nie być przy porodzie 😂

U nas wróciły porody rodzinne i mam nadzieję, że do grudnia tak zostanie 🙈

Trzymajcie dzis kciuki ja po 5 tygodniach doczekam się dzis podgladniecia babelka .... juz od 5 rano nie śpię A wizyta kolo 14.30 ...
Ja też już a drodze do Oslo na prenatalne,stres wielki, i za mnie trzymajcie ✊✊✊

Też pominęłam, nic się nie działo ;)nie ma się co stresować jedną dawką.

Będzie odwrotnie niż we śnie😘

Dziewczyny trzymam mocno kciuki ✊😊

reklama
Dziewczyny czy którejś z Was nagle wróciły mdłości i odrzut do jakiegoś jedzenia? Dziś mam 13+0 z OM, od prawie tygodnia znowu ciężko mi cokolwiek zjeść na obiad, bo żadne mięso nie wchodzi, na nic nie mam ochoty... A o czym pomyślę, to zaraz chce mi się wymiotować. Kurcze to już drugi trymestr za chwilę, myślałam że dawno mam mdłości za sobą a tu klops 🙈 niedosyć, że cały czas byłam - 1kg, to teraz znowu schudłam pół kilo

Ja miałam ze dwa razy mdłości na początku, takie jednorazowe z rana, a dzisiaj rano myślałam, że flaki wypruję 😬 Mam nadzieję, że mnie to nie czeka na dalszych etapach 🙈 Nie wiem co na mnie tak zadziałało dzisiaj, podejrzewam, że karkówka na grilla 😁

Do góry