reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
@martini6 jak dla mnie dziewczynka, niektórzy chyba nub mylą z czym innym, trochę nizej 😁 u mnie to samo. Z ramzi chłopak, z nuba wczoraj dodałam to pisały chłopak, a lekarz powiedział że dziewczynka. I ja tez widziałam i widzę widełki u siebie

Ciebie kochana to my znamy i pamiętamy :) ale gorzej jak przyszły nowe osoby, napiszą jeden post i będą chciały być w zamknietej..

Myślę że dziewczyny co nie będą pisać będą usuwane, przecież po to wątek zamknięty. Trochę nie fajnie, że dziewczyny podczytuja I się nie odzywają A jak na wątek zamknięty to tak. Bo jednak po to tu poszłyśmy zeby się trochę poznać.
No nic oby na zamkniętym dziewczyny też pisały A nie tylko podczytywaly :)

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt , badań prenatalnych i zdrowych dzidziusiow [emoji173][emoji173][emoji173]

Z mężem dziś byliśmy w Gdańsku z młodszym na testach alergicznych, i kontroli ze starszym . A po zasłużony McDonald's[emoji16][emoji488][emoji489]

Jutro wyprawiamy starszakowi urodzinki , no i od marca dziś byłam pierwszy raz w biedronce [emoji23]

Ja będę pisać,obiecuję 🙃 nie chciałam dołączać bo wątek otwarty, ale jak napissłyscie że uciekacie to się zdecydowałam

Tylko muszę jeszcze ogarnąć jak tu się wstawia zdjęcia itp
To fajnie, że postarasz się być tutaj regularnie :) nie bierz tego mojego komentarza jakoś bardzo do siebie bo nie pisałam tego bezpośrednio do Ciebie czy do innej z nowych dziewczyn tylko ogólnie, bo tak też może być, że niektóre dziewczyny napiszą raz czy dwa, zamkniemy grupę a one znowu zamilkną ;) ja się cieszę, że jest nas więcej bo każda z nas coś fajnego do tej grupy może wnieść ;) no i wiadomo, że nie zawsze mamy czas żeby tutaj zaglądać codziennie ale fajnie przeczytać od czasu do czasu co u każdej słychać, poradzić się itp.

Myślę że dziewczyny co nie będą pisać będą usuwane, przecież po to wątek zamknięty. Trochę nie fajnie, że dziewczyny podczytuja I się nie odzywają A jak na wątek zamknięty to tak. Bo jednak po to tu poszłyśmy zeby się trochę poznać.
No nic oby na zamkniętym dziewczyny też pisały A nie tylko podczytywaly :)
Dokładnie :)

Wiem, że pewnie teraz się zamartwiasz, to naturalne, ale ja mocno wierzę, że na tak wczesnym etapie to jeszcze może się domknąć, szczególnie że lekarz tak powiedział. Trzymam kciuki za małe serduszko! ♥ I super, że reszta w porządku. Życzę dużo spokoju, nie stresuj się na zapas, choć wiem że łatwo się tak mówi.
Dziękiuje Wam bardzo za wsparcie😚

U mnie od wyników z licznymi bakteriami minely 2 albo nawet 3 tygodnie i dopiero od paru dni takie mam objawy. Mnie nie piecze ale to parcie na pęcherz jest męczące bo latam co chwilę i często prawie nic nie zrobię no ale czasem leci normalnie a ja czuje się i w jednym o drugim przypadku tak samo.. 🤔
No i lepiej, żeby lekarz zapisał Ci antybiotyk bo przejdzie i z głowy a tak to różnie się to może rozwinąć..

Nie dostałam antybiotyku, tylko jakieś saszetki do rozpuszczania ;)

U nas też wszystko w porządku, ryzyko bardzo niskie, parametry pomiarowe w normie, dzidziuś wszystko ma na swoim miejscu - a właściwie chyba dzidziusiowa, bo na 90% dziewczynka 😁 Mąż wniebowzięty, ja też się cieszę, mimo że zawsze chciałam pierwszego mieć syna, to teraz od początku byłam nastawiona na dziewczynkę :)

TSH wg lekarza w normie, może za miesiąc zleci jakieś dodatkowe badania, na razie mam się nie martwić.

Mama szczęśliwa, najedzona (KFC moją miłością)i padnięta, oby do następnej wizyty 😊

A, no i termin mam na 12.12 :)

reklama
Ja już po prenatalnych.Lekarz powiedział że jest wada niedomykalności zastawki z sercu😣😣niby może się jeszcze zamknąć,mam nadzieje😊po za tym nic innego złego nie stwierdzono☺☺a serduszko trzeba kontrolować i czekać na wynika pappa.....

Maluszek ma jeszcze czas, na pewno wszystko będzie dobrze :) ❤️

Do góry