reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Również nie miałam czegoś takiego, skonsultuj to na następnej wizycie u gina, bedziesz spokojniejsza. Ja z kolei któregoś razu też się wystraszyłam, że plamię.... Okazało się, że poprostu lekko zacięłam się przy depilacji. 😉
Z tego wszytskiego zapisałam się w poniedziałek na wizytę 🙂

reklama
Dziewczyny obudziłam się z mocnym Katarem i boli mnie głowa oraz czoło... Zmierzyłam gorączkę i mam 36.9? Panikowac czy luzik? :)

W ciąży do 37.5 to nie goraczka :) ja mam prawie cały czas 37.3
Ps też obudziłam się z latarek:/ flegma w gardle.. Gardło I glowa boli.. do tego te okropne mdlosci :( i teraz usypiam niunie A podbrzusze mnie tak kluje I aż do dołu.. przestraszylam się bo nigdy w żadnej ciazy chyba tak nie mialam.. A już na pewno nie w 14 tyg :/

Powodzenia wizytujacym dziś.

Spróbuje się zdrzemnąć jak mala w końcu usnie.

Ja nie wiem co dziś za dzień, ale mnie też niepokoi kłucie z lewej strony, okolice jajnika albo trochę niżej, ciężko stwierdzić :/

Miałam dzisiaj tyle w planach, udało mi się pościerać trochę kurzy i ugotować zupę. Resztę odpuszczam, może jak trochę poleżę to przejdzie, mam nadzieję.

Dziękuję kochane! :) jestem w szoku, chyba dopiero zaczynam dopuszczać do siebie myśl nie tylko o tym, że jestem w ciąży ale że z tego faktycznie będzie dziecko :D

@niemandin mnie od niedzieli tak bolało i kłuło z lewej strony. I tam jest bobo właśnie po lewej stronie, pewnie się rozpycha skubaniec, wszystko rośnie i stąd ten ból.

Ja nie wiem co dziś za dzień, ale mnie też niepokoi kłucie z lewej strony, okolice jajnika albo trochę niżej, ciężko stwierdzić :/

Miałam dzisiaj tyle w planach, udało mi się pościerać trochę kurzy i ugotować zupę. Resztę odpuszczam, może jak trochę poleżę to przejdzie, mam nadzieję.
Łączę się w bólu tez miałam ambitne plany ale nie dość mnie kłuję i ciągnie aż od pachwiny to jeszcze mam straszny wzdęty brzuch... A na dodatek Córeczka leży przytulona obok mnie z temp ☹️

reklama
Uspokoiłyście mnie Dziewczyny, widzę, że nie jestem sama z tym kłuciem i bólami. 😉 Czytałam, że na początku drugiego trymestru Dzidziol zaczyna gwałtownie rosnąć, pewnie dlatego męczą nas takie dolegliwości. W każdym razie w poniedziałek idę podejrzeć, co tam się u Młodego dzieje, trzymajcie kciuki! ❤️

Do góry