reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Ja dzisiaj od rana wymiotuje. Eh. Mąż mi kupił Plusz Elektrolity bo kumpela powiedziała że w smaku lepsze niż te zwykłe apteczne, wypiłam i faktycznie znośne. Ale po chwili wszystko zwróciłam.
Waham się czy nie jechać do szpitala żeby mnie nawodnili... Już nie wiem co mam robić :(

reklama
Ja dzisiaj od rana wymiotuje. Eh. Mąż mi kupił Plusz Elektrolity bo kumpela powiedziała że w smaku lepsze niż te zwykłe apteczne, wypiłam i faktycznie znośne. Ale po chwili wszystko zwróciłam.
Waham się czy nie jechać do szpitala żeby mnie nawodnili... Już nie wiem co mam robić :(
Bardzo Ci współczuję:( mi wróciły okropne mdlosci Ale bez wymiotow. Swoją droga nie wiem od czego to zależy.. tak silne mam mdlosci że dziwię się że nie wymiotuje I czasem wolalabym zwymiotowac zeby minely na chwile..
Sama nie wiem co lepiej. Wczoraj mnie długo męczyły A na noc już takie że nie mogłam sobie miejsca znaleźć :( trudna ta ciąża, w żadnej się tak zle nie czulam.

U mnie 19 stopni 😁 także leżymy z książką na ogródku 😁
IMG_20200604_112411.jpg

U nas tez cieplutko ale na razie ogarniam pranie, włoski umylam i czekam na męża z pracy dziś na obiadek robie krewetki z makaronem mmmmm mniam 😋 a potem zamierzam męża wyciągnąć do ikeai popatrzeć na urządzone te małe słodkie pokoiczki 😁🥰 poszukać inspiracji no i kupić cyckonosz 😂 o rozmiar większy bo niestety już się nie mieszczę w stare 🤪

Dziewczyny czy któraś z Was ma wzdęcia?? Jak sobie z nimi radzicie?? Ja co wieczór mam przeokropne...tak, że prawie pękam.. Brzuch mi wysadza i mega ciężko się czuje.. Już nie wiem jak sobie z tym poradzić.. :/

Też mam ten problem, najgorzej po obiedzie i wieczorem, wyglądam jak w 6-7 mies. wtedy. Ogólnie rano czuję się dobrze, a im bliżej wieczora tym gorzej i oprócz wielkiego brzucha ,mdłości dochodzą.

@Piernik98 wróć do nas😢pusto bez Ciebie

Kto dzisiaj wizytuje? Kciuki trzymam✊

A mi zmienili wizytę..z 18 na 19 i to na 11.30 🤪 I nie dość, że zmiana to i inna lekarz (na szczęście jak już zrobiłam rozeznanie ma dobre opinie) no i w trasę jadę sama bo chłop w pracy na pierwszą zmianę.

Myślę, że to dobry pomysł. Może od razu sprawdzą krew czy nie ma jakiś niedoborów przez te wymioty i Ci je uzupełnią kroplowką ☺

reklama
Też mam ten problem, najgorzej po obiedzie i wieczorem, wyglądam jak w 6-7 mies. wtedy. Ogólnie rano czuję się dobrze, a im bliżej wieczora tym gorzej i oprócz wielkiego brzucha ,mdłości dochodzą.

@Piernik98 wróć do nas😢pusto bez Ciebie

Kto dzisiaj wizytuje? Kciuki trzymam✊
Mam to samo! Rano i do południa jest ok, przychodzi godzina 18 i dalej a ja wyglądam jak beczka..m ciągle mi coś w brzuchu jeździ i mam wrażenie, że pękne.. Nie mogę zasnąć przez to :/

Do góry