reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Ja dzisiaj od rana wymiotuje. Eh. Mąż mi kupił Plusz Elektrolity bo kumpela powiedziała że w smaku lepsze niż te zwykłe apteczne, wypiłam i faktycznie znośne. Ale po chwili wszystko zwróciłam.
Waham się czy nie jechać do szpitala żeby mnie nawodnili... Już nie wiem co mam robić :(

reklama
Ja dzisiaj od rana wymiotuje. Eh. Mąż mi kupił Plusz Elektrolity bo kumpela powiedziała że w smaku lepsze niż te zwykłe apteczne, wypiłam i faktycznie znośne. Ale po chwili wszystko zwróciłam.
Waham się czy nie jechać do szpitala żeby mnie nawodnili... Już nie wiem co mam robić :(
Bardzo Ci współczuję:( mi wróciły okropne mdlosci Ale bez wymiotow. Swoją droga nie wiem od czego to zależy.. tak silne mam mdlosci że dziwię się że nie wymiotuje I czasem wolalabym zwymiotowac zeby minely na chwile..
Sama nie wiem co lepiej. Wczoraj mnie długo męczyły A na noc już takie że nie mogłam sobie miejsca znaleźć :( trudna ta ciąża, w żadnej się tak zle nie czulam.

U mnie 19 stopni 😁 także leżymy z książką na ogródku 😁
IMG_20200604_112411.jpg

U nas tez cieplutko ale na razie ogarniam pranie, włoski umylam i czekam na męża z pracy dziś na obiadek robie krewetki z makaronem mmmmm mniam 😋 a potem zamierzam męża wyciągnąć do ikeai popatrzeć na urządzone te małe słodkie pokoiczki 😁🥰 poszukać inspiracji no i kupić cyckonosz 😂 o rozmiar większy bo niestety już się nie mieszczę w stare 🤪

Dziewczyny czy któraś z Was ma wzdęcia?? Jak sobie z nimi radzicie?? Ja co wieczór mam przeokropne...tak, że prawie pękam.. Brzuch mi wysadza i mega ciężko się czuje.. Już nie wiem jak sobie z tym poradzić.. :/

Też mam ten problem, najgorzej po obiedzie i wieczorem, wyglądam jak w 6-7 mies. wtedy. Ogólnie rano czuję się dobrze, a im bliżej wieczora tym gorzej i oprócz wielkiego brzucha ,mdłości dochodzą.

@Piernik98 wróć do nas😢pusto bez Ciebie

Kto dzisiaj wizytuje? Kciuki trzymam✊

A mi zmienili wizytę..z 18 na 19 i to na 11.30 🤪 I nie dość, że zmiana to i inna lekarz (na szczęście jak już zrobiłam rozeznanie ma dobre opinie) no i w trasę jadę sama bo chłop w pracy na pierwszą zmianę.

Myślę, że to dobry pomysł. Może od razu sprawdzą krew czy nie ma jakiś niedoborów przez te wymioty i Ci je uzupełnią kroplowką ☺

reklama
Też mam ten problem, najgorzej po obiedzie i wieczorem, wyglądam jak w 6-7 mies. wtedy. Ogólnie rano czuję się dobrze, a im bliżej wieczora tym gorzej i oprócz wielkiego brzucha ,mdłości dochodzą.

@Piernik98 wróć do nas😢pusto bez Ciebie

Kto dzisiaj wizytuje? Kciuki trzymam✊
Mam to samo! Rano i do południa jest ok, przychodzi godzina 18 i dalej a ja wyglądam jak beczka..m ciągle mi coś w brzuchu jeździ i mam wrażenie, że pękne.. Nie mogę zasnąć przez to :/

Do góry