reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Piernik98 dobrze ze wszyatko super skonczylo i ze juz jestes spokojna.

Dziewczyny ile prYtylyscie od poczatku ciazy u mnie 10+2 dzis i nie cale 1,5 kg
Czesto w ciagu dnia odwiedAm wc i sie wypruzniam boje sie ze to zle
U mnie 12tc i jestem na minusie 5 kg... A to wszystko przez mdłości bo wymiotować nieszczęście nie wymiotuje...

reklama
Dziewczyny mam kilka pytań: zęby- wszędzie piszą o krwawiących dziąsłach..czy już tego doświadczyłyście? Ja profilaktycznie myje lacalutem i płucze płynem bo do tego nosze aparat :/ a nie chce zębów stracić 😂 a dwa macie już adaptery do pasów?
Mnie juz od trzech dni strasznie dziąsła krwawa przy używaniu zwykłej szczoteczki zdecydowanie mnie przy szczoteczce sonicznej.

Wszystkim naszym maluszkom tym w brzuszkach i tym juz bardziej wyrosnietym zycze wszystkiego najlepszego w dniu ich swieta! 😍
A Wam dziewczynki milego dnia 😊
Ja również się przyłączam i wszystkim naszym forumowym dzieciaczkiem, czy tym większym czy tym, które są w naszych brzuszkach życzę pięknego dnia 😁

Dziewczyny mam kilka pytań: zęby- wszędzie piszą o krwawiących dziąsłach..czy już tego doświadczyłyście? Ja profilaktycznie myje lacalutem i płucze płynem bo do tego nosze aparat :/ a nie chce zębów stracić 😂 a dwa macie już adaptery do pasów?
Mi codziennie krwawią zeby przy myciu :( :/ a adapter tak mam i już jeżdżę z nim 2 tydzień super sprawa :)

Ja mam 14 tc myślałam ze mdłości tez już za mną ale to wszystko zależy od dnia :/ apetytu nie mam takiego jak wczesniej aby zjeść coś z zapałem raczej szukam czegoś żeby po prostu zejść bo wiadomo jak nie jem to jeszcze gorzej mdli :/ dwa dni miałam spokoj a wczoraj i dziś od nowa zmuszam się w sumie do jedzenia.

Powodzonka oby wszystko się dobrze skończyło ✊🏻❤️
Jednak byliśmy u pani doktor. Temperatura zaczęła rosnąć, co prawdaz było dopiero 37,4 ale jednak zaczęła się podnosić więc pediatra chciała go widzieć. Ja będę też spokojniejsza. Osłuchowo czysty. Gardło leciutko czerwone. Może być, że trzydniówka a może jakiś inny wirus. Zobaczymy czy krostki wyjdą. Oczywiście od samego wejścia do poradni była histeria 😔 biedactwo moje, on tak bardzo zawsze przeżywa..

Jednak byliśmy u pani doktor. Temperatura zaczęła rosnąć, co prawdaz było dopiero 37,4 ale jednak zaczęła się podnosić więc pediatra chciała go widzieć. Ja będę też spokojniejsza. Osłuchowo czysty. Gardło leciutko czerwone. Może być, że trzydniówka a może jakiś inny wirus. Zobaczymy czy krostki wyjdą. Oczywiście od samego wejścia do poradni była histeria 😔 biedactwo moje, on tak bardzo zawsze przeżywa..
Biedny malutki :( oby teraz było tylko co raz lepiej ❤️

Mi trochę krwawią podczas nitkowania ale przy myciu nie. Za to od kilku dni straaaasznie mnie bolą dziąsła przy myciu zębów z lewej strony i do góry i na dole więc coś się tam podziało nie fajnego.
Adapter do pasów już używam. Wszystko spoko dopóki nie założę sukienki 😂

reklama
Do góry