reklama
Ja biorę taka sama! W ulotce napisane ze w ciąży raczej nie korzystać z aplikatora. Ja spróbowałam i sobie podrażniłam trochę bo miałam lekkie plamienie od niego dlatego nie używam już aplikatoraI słuchajcie w aptece dostałam luteinę z aplikatorem :-) więc chyba to będzie dla mnie zbawienie :-)
A Pan w aptece jaki przemiły, zapytał jak się ogólnie czuje, aż tak miło mi się zrobiło [emoji847][emoji4]Zobacz załącznik 1124874
niemandin
Fanka BB :)
I słuchajcie w aptece dostałam luteinę z aplikatorem :-) więc chyba to będzie dla mnie zbawienie :-)
A Pan w aptece jaki przemiły, zapytał jak się ogólnie czuje, aż tak miło mi się zrobiłoZobacz załącznik 1124874
Ja na początku też używałam aplikatora, ale tutaj dziewczyny radziły, żeby jednak aplikować palcem I w sumie się przerzuciłam, bo nie mam z tym problemu.Tam w ulotce napisane, żeby w ciąży aplikować palcem, ale w sumie nie napisane dlaczego, więc nie wiem Mnie się nic nie działo i że tak się wyrażę, ładnie wchodził
Karanga
Uważaj na ten aplikator, mój gin mówił że palec lepszy a tym aplikatorem duzo dziewczyn posługiwało się nieumiejętnie i powodowało plamienia. Także jeśli aplikator to bardzo ostrożnie.I słuchajcie w aptece dostałam luteinę z aplikatorem :-) więc chyba to będzie dla mnie zbawienie :-)
A Pan w aptece jaki przemiły, zapytał jak się ogólnie czuje, aż tak miło mi się zrobiło [emoji847][emoji4]Zobacz załącznik 1124874
Karanga
@Agnieszka19m bardzo mi przykro mam nadzieję że ktoś spojrzy jeszcze raz na obraz na USG, żebyś miała pewność właściwej diagnozy. Przytulam
Patrycjaaa97
Karanga
Śliczne ja od moich laurki z samego rana wparowali do sypialni i mnie obudzili życzeniamiDziewczyny zobaczcie jakie kwiatki dostałam od synusia
Dolvit
Moja mówiła, że można sobie szyjke nawet uszkodzić tym aplikatorem dlatego jadę z palcaUważaj na ten aplikator, mój gin mówił że palec lepszy a tym aplikatorem duzo dziewczyn posługiwało się nieumiejętnie i powodowało plamienia. Także jeśli aplikator to bardzo ostrożnie.
EvilDesiree
Bardzo mi przykro [emoji3064]Ja się z Wami żegnam. Niestety ciąża się nie rozwija...
Piękny bukiet [emoji3590]Dziewczyny zobaczcie jakie kwiatki dostałam od synusia [emoji7]
reklama
Kakussska93
Mam taką samą i tez używam palca