reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Mam wyniki krwi i moczu. Krew super. Anemii o dziwo nie ma no ale biore ciagle zelazo, tsh 1.84 czyli super no i ten mocz nieszczęsny leukocyty pozytywne, obfite bakterie i jakis nabłonek. No tak czułam wlasnie ze infekcja ukladu moczowego. Ciesze sie ze wizyte przesunelam na jutro pewnie wleci antybiotyk. Toxoplazmoza negatywna czyli nigdy nie mialam 😊
To jak nigdy nie miałaś to tym bardziej teraz musisz na siebie uważać. Właśnie jest najniebezpieczniejsza teraz...dla kobiet w ciąży, które nigdy nie chorowały :)

reklama
To jak nigdy nie miałaś to tym bardziej teraz musisz na siebie uważać. Właśnie jest najniebezpieczniejsza teraz...dla kobiet w ciąży, które nigdy nie chorowały :)
Wiem wlasnie, od kad sie dowiedzialam ze to jest takie niebezpieczne to myje porzadnie kazdy owoc, warzywo co chwile ręce itp. Dziwne trocje ze nie przechodzilam bo ja to zawsze ze zwierzetami, owoce z dzialki od razu jadlam bez mycia, marchewke nieraz sie otrzepalo i zjadlo, u babci na sianie z kotami sie siedzialo tez, konie, psy wszystko, jako dzircko to w piasku ciagle...😂😂😂 ale teraz dbam mocno o wszystko i facetowi tez zawsze mowie

Dzisiaj znowu wymioty i wypluło ze mnie znowu coś ale małe i czarne, chyba to reszta tego krwiaka. Teraz leżę i odpoczywam ☺️

@Akuku
Wydaje mi sie ze sobie pływają tam :D wczoraj był po prawej stronie pępka a dzisiaj po lewej 😂 i w obu przypadkach ponad ok 140-150 :D

Tylko że ja jednego dnia tzn znalazlam z lewej i za pół minuty z prawej (ok 10 cm dalej) I potem znowu z lewej.. No i ruchy czuje glownie z lewej Ale i z prawej się zdarzy.. Choc Z lewej częściej.
Także albo echo I jelita albo jednak bliźniaki. Sie okaże za 3 dni.

Ja się z Wami żegnam. Niestety ciąża się nie rozwija...

Bardzo mi przykro :(

reklama
Do góry