Dziewczyny wczoraj super sie czulam, nie bralam juz tabletek na mdlosci i nawet udalo mi sie cos w domu porobic, potem poszlismy na dlugi spacer, od wczoraj juz wszystkie sklepy otwarte i tez ogrodki w barach, ludzi cale mnostwo, poszlismy na piwko. A dzis tez nawet rano ok, a potem mloda wypsikala mieszkanie swoimi perfumami o zapachu Masza i Niedzwiedz i jesuuuu jak mnie mdli od tego caly dzien probuje wywietrzyc i nie idzie sie tego pozbyc. Glowa mnie rozbolala. Jeszcze zasadzilysmy pare fasolek, bo takie ma zadanie domowe.
reklama
Agnieszka19m
Fanka BB :)
9 tydzień. Objawy mam dalej normalne bez żadnych plamien specjalnych boliW ktorym tyg sie zatrzymala ciaza i nie mialas objawow? Tak strasznie mi przykro
Asia Kasia
Czyli poronienie zatrzymane? Idziesz na zabieg?9 tydzień. Objawy mam dalej normalne bez żadnych plamien specjalnych boli
Kakussska93
Bardzo mi przykro9 tydzień. Objawy mam dalej normalne bez żadnych plamien specjalnych boli
Ale to serduszko przestało bić ?9 tydzień. Objawy mam dalej normalne bez żadnych plamien specjalnych boli
L
Lebkuchen_mum
Gość
Jak to mozliwe ze nie mialam robionego cukru we krwi...tak wlasnie mi sie wydawalo ze nie mam trgo w skierowaniu...dziwne
niemandin
Jak to mozliwe ze nie mialam robionego cukru we krwi...tak wlasnie mi sie wydawalo ze nie mam trgo w skierowaniu...dziwne
Ja też nie miałam od razu wszystkich badań, dopiero ostatnio dał mi skierowanie na resztę, ale wydaje mi się, że akurat glukoza powinna być w pierwszej kolejności, razem z TSH i morfologią
Ja też nie miałam, ale zrobiłam sobie dodatkowoJak to mozliwe ze nie mialam robionego cukru we krwi...tak wlasnie mi sie wydawalo ze nie mam trgo w skierowaniu...dziwne
LadyNegra
Trzymam kciuki, ja też czekam na czwartek, prenatalne o 11Jeszcze dwa dni.... w sumie jeszcze tylko jutro i w czwartek w końcu zobaczę dzidzie od miesiąca Prenatalne jeju mam nadzieje, ze wszystko będzie cacy, a krwiak mam nadzieje, ze uciekł Teraz już żyje czwartkiem godzina 14:00
reklama
Blaankaa
Trzymaj się!
Ja się z Wami żegnam. Niestety ciąża się nie rozwija...