reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ale się dziś zdenerwowałam..mialam dziś w przychodni badania na nfz... Specjalnie wzięłam wolne w pracy, pojechałam na wyznaczoną godzine a oni mi mówią, że dziś nieczynne! I że niby dzwonili do mnie ale nikt nie odbierał 😠 niemożliwe bo z racji swojej pracy zawsze odbieram obce telefony lub oddzwaniam jak nie mogę.. A tu nie było żadnej info z przychodni. Kazali przyjść po niedzieli... Wrrr...
Przesympatycznie... tez bym się wkurzyła.

Wydaje mi sie ze do pl sie dostaniesz bez problemu, nawet teraz ludzie przekraczaja granice :) no i zniesli kwarantanne wlasnie dla uczniow czy pracownikow, wiec luz
Tak drogą na około. Nie wyobrazam sobie jechac na około 15 godzin. Co najlepsze kogo pytam wszyscy mają obrony online tak jak mialo byc a u nas naglr zmiana zdania.

Tak drogą na około. Nie wyobrazam sobie jechac na około 15 godzin. Co najlepsze kogo pytam wszyscy mają obrony online tak jak mialo byc a u nas naglr zmiana zdania.
15h jazdy to jeszcze nie koniec swiata uwierz mi, ja jechalam 2 dni :) poza tym jesli tak sie boisz to obron się w innym terminie

Z kwarantanny tak ale musze jechac na około czyli droga 15h z czego bede miec pozniej problem zeby mnie wpuscili do Austrii bo nie pracuję a trzeba miec zaswiadczenie.
Myśle, że musisz zadzwonić na uczelnię ale obstawiam, że stwierdzą, że to nie jest ich problem i zawsze możesz się bronić w następnej sesji. U nas się nie cackali.
Moja dawna uczelnia chyba też chyba ma zamiar przeprowadzić obrony stacjonarnie.

Ja mialam wczoraj telefon od poloznej z racji ze mam wizyte za tydzien z badaniami. Wziela wywiad ode mnie, pytala jak sie czuje, czy potrzebuje jakiejs pomocy itd. Bardzo fajnir odebralam rozmowe. Z racji ze mialam stan przedrzucawkowy w pierwszej ciazy bede miala dodatkowe badania watrobowe. Ciesze sie. Czuje sie zaopiekowana :)

reklama
Do góry