reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ja mam pytanie trochę z innej beczki 😁 zaczęłam przeglądać opinie w internecie na temat kremów na rozstępy i chyba zdecyduje się na ten Palmers ale nie wiem co do piersi kupić. Polecacie coś?

Mdlosci wrocily 😭 mialam taka ochote na leniwe pierigi z bulką tartą i nie zjadlam nawet polowy bo mam odruchy wymiotne i zawroty glowy. Leze i zaraz umre chyba. A wczoraj juz bylo w miare. Jutro zaczynam 12 tydzien a tu takie numery 😪

Mdlosci wrocily 😭 mialam taka ochote na leniwe pierigi z bulką tartą i nie zjadlam nawet polowy bo mam odruchy wymiotne i zawroty glowy. Leze i zaraz umre chyba. A wczoraj juz bylo w miare. Jutro zaczynam 12 tydzien a tu takie numery 😪

To ja tak miałam z pierogami😄 smaka mi narobiłyście, zdobyłam pierogi ( od mamy koleżanki,bo sama nie miałam siły,żeby stać pół dnia i lepić) a jak już zjadłam myślałam,że umrę.Cały czas czułam tą cebulkę i stały w żołądku aż do następnego dnia...never ever już w najbliższym czasie nie dotknę😄

W piątek masz usg? Ja mam w czwartek i boję się i nie mogę się doczekać 😂

Ja też czekam I się doczekać nie moge hahha

Więcej niż jedno znaczy ile? Haha 😁 bo o dwóch myślałaś świadomie, a podświadomość ile ci wróży? 😁

No wlasnie dziwny sen bo przełożyła głowicę I mówi oo ja tu widzę dwójkę,nie jednak trójkę A może nawet 4ke I się obudziłam ahahhahaha bałam się co będzie dalej :D

Więcej niż jedno znaczy ile? Haha 😁 bo o dwóch myślałaś świadomie, a podświadomość ile ci wróży? 😁
U nas na styczniowkach byla jedna babeczka co rok po urodzeniu coreczki zaszla w ciaze, na pierwszym usg bylo ze wszystko ok, na drugim ze beda blizniaki 😮, a na trzecim, ze trojaczki 😮😮😮 Powiedziala, ze na wiecej usg nie idzie 😂😂 W koncu urodzila trojaczki - 3 dziewczyki.

U nas na styczniowkach byla jedna babeczka co rok po urodzeniu coreczki zaszla w ciaze, na pierwszym usg bylo ze wszystko ok, na drugim ze beda blizniaki 😮, a na trzecim, ze trojaczki 😮😮😮 Powiedziala, ze na wiecej usg nie idzie 😂😂 W koncu urodzila trojaczki - 3 dziewczyki.

Ja jeszcze na żadnym usg nie byłam wiec stąd te myśli pewnie bo nic nie wiem.

reklama
Kurcze dopadł mnie jakis dziwny ból głowy. Nie mialam tak zeby w tym miejscu mnie tak bolał. Dokładnie od góry w połowie czaszki jakby i promieniuje do czoła...ostatnio oglądałam coś o wylewie czy udarze i juz w jednej chwili sie przerazilam....ale no żyje dalej takze jest dobrze ale ból taki tępy i no nie wiem nie mialam nigdy takiego plus jeszcze szum w uszach 😥😨😰😨 czym to moze byc spowodowane nie cierpialam nigdy na zadne bole glowy...jak złagodzic moze? Wezme paracetamol 😔

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry