Blaankaa
Fanka BB :)
@Tymon'sMom dali luteinę, progesteronu mi nie Badali, jutro myślę że mój lekarz zarządzi czy coś więcej czy do domku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dawaj znac jak uda ci sie uslyszecJa jutro odbieram detektor z paczkomatu jezu jak sie nie mogę doczekac
Cały czas czekam na te Twoje wiesci po usg
Więcej niż jedno znaczy ile? Haha bo o dwóch myślałaś świadomie, a podświadomość ile ci wróży?5 dni do usg !!
Dziś mi się śniło, że byłam na usg że było wiecej niz jedno dziecko
Mdlosci wrocily mialam taka ochote na leniwe pierigi z bulką tartą i nie zjadlam nawet polowy bo mam odruchy wymiotne i zawroty glowy. Leze i zaraz umre chyba. A wczoraj juz bylo w miare. Jutro zaczynam 12 tydzien a tu takie numery
W piątek masz usg? Ja mam w czwartek i boję się i nie mogę się doczekać
Więcej niż jedno znaczy ile? Haha bo o dwóch myślałaś świadomie, a podświadomość ile ci wróży?
U nas na styczniowkach byla jedna babeczka co rok po urodzeniu coreczki zaszla w ciaze, na pierwszym usg bylo ze wszystko ok, na drugim ze beda blizniaki , a na trzecim, ze trojaczki Powiedziala, ze na wiecej usg nie idzie W koncu urodzila trojaczki - 3 dziewczyki.Więcej niż jedno znaczy ile? Haha bo o dwóch myślałaś świadomie, a podświadomość ile ci wróży?
U nas na styczniowkach byla jedna babeczka co rok po urodzeniu coreczki zaszla w ciaze, na pierwszym usg bylo ze wszystko ok, na drugim ze beda blizniaki , a na trzecim, ze trojaczki Powiedziala, ze na wiecej usg nie idzie W koncu urodzila trojaczki - 3 dziewczyki.