reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

U nas na styczniowkach byla jedna babeczka co rok po urodzeniu coreczki zaszla w ciaze, na pierwszym usg bylo ze wszystko ok, na drugim ze beda blizniaki 😮, a na trzecim, ze trojaczki 😮😮😮 Powiedziala, ze na wiecej usg nie idzie 😂😂 W koncu urodzila trojaczki - 3 dziewczyki.
I to tak naturalnie? 😱😱😱 jednojajowe?

reklama
Na ból głowy pomaga jeszcze ciepłe powietrze z suszarki.
Hej Dziewczyny po pięknym weekendzie po którym odpoczęłam wyspałam się i wyszłam do ludzi jest mi owiele lepiej 😁 pojawiło się u mnie dzisaj lekkie brązowe plamienie 😨

O mamo, ja tez wczoraj szaleju dostałam, bo zaczęłam rozmyślać wieczorem, że w sumie to ja nic nie czuje a to już 12 tydz prawie. 🤦🏼‍♀️
Ja prawie wcale nie miałam mdłości i wiem, że się powinnam cieszyć, ale jak tak Was czytam to aż się boję czy z moją ciążą wszystko w porządku. Poza tym nic nie przytyłam, wciąż jestem 1 kg na minusie od czasu przed ciążą i też mnie to zaczęło martwić, bo jem dość normalnie, a nawet trochę bardziej kalorycznie niż kiedyś...

W ogóle dzisiaj to mam ochotę wszystkich udusić. Cały czas na męża krzyczę, nie mam na nic humoru :(

Ja prawie wcale nie miałam mdłości i wiem, że się powinnam cieszyć, ale jak tak Was czytam to aż się boję czy z moją ciążą wszystko w porządku. Poza tym nic nie przytyłam, wciąż jestem 1 kg na minusie od czasu przed ciążą i też mnie to zaczęło martwić, bo jem dość normalnie, a nawet trochę bardziej kalorycznie niż kiedyś...

W ogóle dzisiaj to mam ochotę wszystkich udusić. Cały czas na męża krzyczę, nie mam na nic humoru :(
U mnie jutro poczatek 12 tyg a na wadze wciaz -3kg. Waga jeszcze pojdzie w gore 😊😄

Na ból głowy pomaga jeszcze ciepłe powietrze z suszarki.
Hej Dziewczyny po pięknym weekendzie po którym odpoczęłam wyspałam się i wyszłam do ludzi jest mi owiele lepiej 😁 pojawiło się u mnie dzisaj lekkie brązowe plamienie 😨
Ojejku, u Ciebie też? Coś duzo Was dziewczyn z tymi plamieniami :( niepokojące to. Oszczędzaj się i kontroluj czy się nie nasila. Jakby co telefon do gina albo i wycieczka na SOR! Trzymam kciuki żeby tylko troszkę postraszyło i już się nie pojawiło.

@PannaAdrianna zaraz napiszę ;)

@blanka oj dobrze,że wszystko ok, a sprawdzili ci progesteron czy dali luteinę tylko ze wzg na plamienie profilaktycznie?

Też mam na wieczór i po poludniu mdłości, rano jest ok, zero objawów. Ale wyeliminowałam już dużo rzeczy z jadłospisu po których się nasilały ,więc nie ma tragedii :)

Najbardziej mdli i wymiotuje po rybie, czekoladzie,śmietanie i kawie i cebuli -chociaż mam na nie ochotę :D

Ma któraś podobnie?Jakie macie "smaki"😄

Śliczna dziewczynka😍
Ja tez najgorzej po mielonym, cebula, kiełbasy (chodź dzis z grilla zjadłam i teściów ale odbija mi się ciagle :/) ogólnie najlepiej bym jadła owoców, serki, słodkości 😂

Moje malenstwo cos nie uchwytne dzis na detektorze. Tętno sie pokazuje w tych okolicach co mierzylam ostatnio ale slychac tylko straszny szmer albo bulgotanie w moim brzuchu 😂😂😂 nie bede go juz tak podglądać codziennie 😂 chcialam posuchac na zywo tego magicznego dzwieku znowu ale no nie złapie i pozostalo mi nagranie z wczoraj 😅 dam mu spokoj na kilka dni. Wczoraj slyszalam wiec wszystko musi byc dobrze 🥰🥰🥰
Ja tak sprawdzam sobie raz na 2-3 dni. Dziś rano przed grillem u teściów sprawdzałam w domu w łóżku i tez ciężko mi było, przesunął się lekko w lewo ale udało się 😜

reklama
Do góry