reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

Nie ma odwiedzin, będę musiała do niego zejść np. Do automatu po rzeczy . Jutro na obchodzie będzie mój lekarz więc myślę że on będzie decydował.
Mam nadzieję że jutro wrócę do swojego domku już [emoji173]
Ogólnie Wam powiem że jest taki spokój, nikt w sumie się nie kręci, nie ma jakiś wycieczek.
@Blaankaa Cieszę się, że u was dobrze :) Najważniejsze, że już spokojna teraz będziesz. A powiedzieli Ci jak długo Cię potrzymają w szpitalu? Jak to teraz wygląda w szpitalu - czy mąż może Cię odwiedzić?

reklama
Piękna masz tą córkę [emoji3059] bardzo fajnie że Ci pomaga w kuchni, i chwała też dla Ciebie, że dajesz i pozwalasz.

Bo czasami 17 latek sam sobie kanapki nie zrobi...
Miałam klientke, która miała 17 letniego syna i na noc mu buzię kremem smaruje... chyba do sama skrzywdziła...
Ma 7 lat, no z tym zawijaniem to jej pomagam, ale pierogi juz zlepia bardzo dobrze, tylko czasem do nich na kicha [emoji23]

Ja sie wcale blondynki niespodziewalam, myslalam ze bedzie miec czarne krecone wlosy po tatusiu, a tu w ogole jak sie urodzila to byla ruda [emoji23]

Blaankaa ciesz sie, zr u Ciebie wszystko dobrze i oby sie nie powtorzylo plamienie [emoji8]

Hahaha my to się w tej ciąży mamy [emoji1787]
Jesteś spokojniejsza pewnie jak masz mdłości [emoji16]
Zdecydowanie :) bo stan permanentnych mdłości to dla mnie synonim ciąży :) wymioty w tej ciąży są nieprzewidywalne - raz cały poranek, raz intensywnie na wieczór, a czasem incydent w ciągu dnia. W poprzednich zawsze było ciężko z rana, a popołudnie i wieczór miałam lżejsze. Tutaj nigdy nie wiem na co się nastawić, chociaż najczęściej pojawiają się z rana.
Cała rodzina męża przewiduje (życzy) dziewczynki haha :) chyba na przekór mnie, bo ja bym chciała trzeciego chłopca ;)

O mamo, ja tez wczoraj szaleju dostałam, bo zaczęłam rozmyślać wieczorem, że w sumie to ja nic nie czuje a to już 12 tydz prawie. 🤦🏼‍♀️
Ale co byś miała czuć? Mdłości czy ruchy? Bo jeśli mdłości to zwykle u przeciętnej ciężarnej w 12 tc mają się już ku końcowi :) a jeśli ruchy to 12tc to jeszcze za wcześnie (chyba ze to już Twoja 6ta ciąża jak u Akuku :) ).

reklama
@PannaAdrianna zaraz napiszę ;)

@blanka oj dobrze,że wszystko ok, a sprawdzili ci progesteron czy dali luteinę tylko ze wzg na plamienie profilaktycznie?

Ooo super 😋 my dziś pizzce zamówiliśmy na obiad, zjadłam 2 kawałki a ciężko mi do tej pory i nie dobrze teraz strasznie :/ :( miały już mijać te mdłości a teraz widzę ze na noc się nasilają 😭

Też mam na wieczór i po poludniu mdłości, rano jest ok, zero objawów. Ale wyeliminowałam już dużo rzeczy z jadłospisu po których się nasilały ,więc nie ma tragedii :)

Najbardziej mdli i wymiotuje po rybie, czekoladzie,śmietanie i kawie i cebuli -chociaż mam na nie ochotę :D

Ma któraś podobnie?Jakie macie "smaki"😄

Ja mam taka panienke co bardzo lubi robic sushi, ale nie lubi go jesc, kocham ja za to 😘😂 Lepi tez pierogi, ale te wyjada w kazdych ilosciach 😋
Zobacz załącznik 1123856

Śliczna dziewczynka😍

Do góry