No właśnie dopóki będę mogła odpoczywać to będę ale dzisiaj jadę do rodziców więc będę pewnie trochę siedzieć zamiast leżećSłyszałam, że bardzo często po cytologii występują plamienia. Odpoczywaj dzisiaj jak najwiecej i obserwuj sytuację
reklama
niemandin
Fanka BB :)
Gratuluję udanych wizyt
A przy okazji u mnie stres od wczoraj .... Byłam u lekarza w środę wszystko dobrze, wczoraj pojechałam do fryzjera a później do ciotki ubrałam jeansy i mnie trochę cisneły. Ale dopiero po jakiś 5 h je zdjęłam ... Od wczoraj mnie brzuch boli nie wiem czy to przez to a jeszcze dzisiaj jak wstałam to miałam delikatne brązowy śluz .... Boję się że zaszkodziłam jakoś dziecku .... A z drugiej strony wmawiam sobie że przecież wszytsko ok było na wizycie a plamienie delikatne może być po cytologii, która była robiona ... jak sądzicie ?
Myślę, że to po badaniu Nie wydaje mi się, żeby na tym etapie ucisk spodni miał wpływ, chociaż nie mam doświadczenia, przyznaję Mnie teraz też pobolewa podbrzusze, ale myślę że to normalne, już mnie tu dziewczyny uspokajały i na wizycie wszystko było ok.
niemandin
@Rumiankowa @niemandin gratuluje udanych wizyt cudownie czytać takie wieści
Ja wczoraj zaliczyłam konsultacje u endokrynologa i kardiologa, we wtorek idę na echo serca, na holter muszę jeszcze poczekać bo mają wstrzymany. Zabawne ale po rozmowie z kardiologiem ciśnienie ze 130-145 spadło mi do 120-127 czytałam, że to dobry lekarz ale nie sądziłam, że aż tak
Kurczę, ja z ciśnieniem wczoraj w szoku byłam, zawsze max 100/60, a u lekarza 130/80 Wy też zawsze u lekarza macie wyższe? Albo mój ciśnieniomierz w domu do du...
Mój mąż ma zawsze wyższe ciśnienie jak mierzy mu lekarz, efekt białego fartucha ...Kurczę, ja z ciśnieniem wczoraj w szoku byłam, zawsze max 100/60, a u lekarza 130/80 Wy też zawsze u lekarza macie wyższe? Albo mój ciśnieniomierz w domu do du...
PannaAdrianna
Gratuluję udanych wizyt
A przy okazji u mnie stres od wczoraj .... Byłam u lekarza w środę wszystko dobrze, wczoraj pojechałam do fryzjera a później do ciotki ubrałam jeansy i mnie trochę cisneły. Ale dopiero po jakiś 5 h je zdjęłam ... Od wczoraj mnie brzuch boli nie wiem czy to przez to a jeszcze dzisiaj jak wstałam to miałam delikatne brązowy śluz .... Boję się że zaszkodziłam jakoś dziecku .... A z drugiej strony wmawiam sobie że przecież wszytsko ok było na wizycie a plamienie delikatne może być po cytologii, która była robiona ... jak sądzicie ?
Plamienia są bardzo częste po cytologii, ból brzucha mógł pojawić się dlatego, że się przestraszyłaś.
Nie panikuj ale odpoczywaj i miej na siebie oko
Karanga
@niemandin gratuluję udanej wizyty i ślicznej dużej dzidziolinki!
@Ika89biel mnie lekarz po cytologii uprzedzał ,że może być plamienie , także myślę że to od tego, ale mimo wszystko chyba u każdej już czas na wygodne niecisnące ciążowe spodnie
Dzień dobry. My dalej u teściów, nie jest najgorzej, jeszcze nie wymiotowałam, ale teściowa chce żebym co chwileczkę jadła i to za dwoje! Za to teściu broni mnie haha cyrk ale miałam dzisiaj taki koszmar że się prawie popłakałam w nocy (że mnie krew zalała, taka grudkowata brązowa i się okazało że ten krwiak jednak poleciał razem z dzidziusiem ) a to pewnie dlatego że spałam na brzuchu i mi trochę stwardniał, jak zmieniłam pozycję to już okej, ale te nocne mdłości to jakieś nieporozumienie, człowiek oczekuje że w nocy odpocznie od tego a tu dupa.
@Ika89biel mnie lekarz po cytologii uprzedzał ,że może być plamienie , także myślę że to od tego, ale mimo wszystko chyba u każdej już czas na wygodne niecisnące ciążowe spodnie
Dzień dobry. My dalej u teściów, nie jest najgorzej, jeszcze nie wymiotowałam, ale teściowa chce żebym co chwileczkę jadła i to za dwoje! Za to teściu broni mnie haha cyrk ale miałam dzisiaj taki koszmar że się prawie popłakałam w nocy (że mnie krew zalała, taka grudkowata brązowa i się okazało że ten krwiak jednak poleciał razem z dzidziusiem ) a to pewnie dlatego że spałam na brzuchu i mi trochę stwardniał, jak zmieniłam pozycję to już okej, ale te nocne mdłości to jakieś nieporozumienie, człowiek oczekuje że w nocy odpocznie od tego a tu dupa.
PannaAdrianna
Mam to samoMój mąż ma zawsze wyższe ciśnienie jak mierzy mu lekarz, efekt białego fartucha ...
Blaankaa
Ale piękny dźwięk [emoji173]
Dobrze słyszę? [emoji4] tylko te szumy mnie denerwuja bo troche zagluszaja. Dzis srednia tetna wyszla wyzsza niz wczoraj bo nagranie dluzsze a wczoraj tylko z 5 sekund.
Dzis juz wiedzialam gdzie szukac i tak nie uciekalo [emoji28]
Ps. Odtwarza wam sie nagranie prawda? [emoji28] bo pierwszy raz uczyniłam to co uczyniłam i dalam ze widoczne tylko dla tych co mają link do nagrania.
Zdecydowanie tych spodni już nie włożę !!!! Szkoda nerwów@niemandin gratuluję udanej wizyty i ślicznej dużej dzidziolinki!
reklama
Blaankaa
Kochana spokojnie, to po cytologii. Mnie lekarz uprzedzam ostatnio na wizycie, że mogę dziś i jutro plamic z racji cytologii.
Spokojnie[emoji120][emoji173]
Spokojnie[emoji120][emoji173]
Gratuluję udanych wizyt [emoji7]