Patrycjaaa97
Fanka BB :)
I ja również gratuluję wszystkim dziewczynom udanych wizyt to naprawdę cieszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem!
dzieciol żyje, 175 serduszko waliło, piękny dźwięk zrobiła mi tylko usg przez brzuch bo to tylko po to żeby sprawdzić czy nie ma krwiaków, czy wszystko dobrze wyglada i posłuchać serduszka
Ale cudne wiadomosci [emoji3059][emoji846][emoji3590]Jestem i ja [emoji4]
Wszystko w porządku dziewczyny Dzidziol 4 cm, tętno 176, ciąża książkowa wg lekarza, póki co Mam tylko zrobić przed prenatalnymi USG piersi, bo coś mi wymacał :/ Mam nadzieję, że nic poważnego... Poza tym wszystko ok
Zobacz załącznik 1123423
Ja chciałabym ale jest wszystko w porządku więc chyba nie zamierzam... w pierwszej ciąży też nie robiłam bo na podstawie zwykłego usg było wszystko ok. A później lekarz miał wątpliwości co do wielkości móżdzku i coś tam jeszcze i wysłał nas na 3d i tam specjalista wszystko dokładnie nam określił, więc teraz też zrobimy 3D.Ja chyba wgl nie robię prenatalnych. Jest tutaj też taka osoba która nie robi tych badań?
Bardzo mi przykro z powodu tego co Wam się przydarzyło [emoji3064]
Ja również się zastanawiam nad pappa ale u mnie od razu ryzyko tri 21 na podstawie wieku wychodzi ok. 1:89. Czyli 1 kobieta na 89 w wieku 40 lat rodzi dziecko z Zespołem Downa... Także ryzyko wg pappa będzie ogromne. Pozniej jest to korygowane z wynikami z USG.
Więc jesli mi wyjdzie duże ryzyko z USG to wtedy zrobię ten test.
Prenatalne mam 22 czerwca w 12+6.
Czytalam na kilku forach wlasnie ze nijak sie to ma do plci 50/50 podobno jak wszystkie teorie.Nie wiem jakie to ma być niskie tętno a jakie wysokie, ale ja wczoraj miałam 168 i niby chłopak
Gratulacje, super wieściJestem!
dzieciol żyje, 175 serduszko waliło, piękny dźwięk zrobiła mi tylko usg przez brzuch bo to tylko po to żeby sprawdzić czy nie ma krwiaków, czy wszystko dobrze wyglada i posłuchać serduszka
Nie wiem jakie to ma być niskie tętno a jakie wysokie, ale ja wczoraj miałam 168 i niby chłopak
Jestem i ja
Wszystko w porządku dziewczyny Dzidziol 4 cm, tętno 176, ciąża książkowa wg lekarza, póki co Mam tylko zrobić przed prenatalnymi USG piersi, bo coś mi wymacał :/ Mam nadzieję, że nic poważnego... Poza tym wszystko ok
Zobacz załącznik 1123423