reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja mam dzis 10+5 i wczoraj pierwszy raz mi wylapalo. Pisze ze od 12 ale bardzo czesto juz w 10+ wylapujeMam jeszcze pytanie odnośnie tego detektora tętna wszędzie widzę że wyczuwa tętno od 12 tygodnia, rozumiem że robicie wcześniej i też słychać tak ?
To jeszcze się wstrzymam z zakupem u mnie dopiero 8+2Ja mam dzis 10+5 i wczoraj pierwszy raz mi wylapalo. Pisze ze od 12 ale bardzo czesto juz w 10+ wylapuje
Patrycjaaa97
Fanka BB :)
Dobrze słyszę? tylko te szumy mnie denerwuja bo troche zagluszaja. Dzis srednia tetna wyszla wyzsza niz wczoraj bo nagranie dluzsze a wczoraj tylko z 5 sekund.
Dzis juz wiedzialam gdzie szukac i tak nie uciekalo
Ps. Odtwarza wam sie nagranie prawda? bo pierwszy raz uczyniłam to co uczyniłam i dalam ze widoczne tylko dla tych co mają link do nagrania.
Wiesz może dlaczego ja przy odtwarzaniu dźwięku nic nie słyszę? Tylko dźwięki z zewnątrz, czyli synka, telewizor itd. A bicie serduszka, które było w słuchawkach nie słychać
L
Lebkuchen_mum
Gość
Oj nie mam pojecia. Moze zmien na inną aplikacje? Ja mam od detektora podłączony kabelek do telefonu i łączy mi sie z aplikacją. Sluchawki w detektorze. Ale jak nagram to slychac dokladnie to samo co w sluchawkach.Wiesz może dlaczego ja przy odtwarzaniu dźwięku nic nie słyszę? Tylko dźwięki z zewnątrz, czyli synka, telewizor itd. A bicie serduszka, które było w słuchawkach nie słychać
Patrycjaaa97
Oj nie mam pojecia. Moze zmien na inną aplikacje? Ja mam od detektora podłączony kabelek do telefonu i łączy mi sie z aplikacją. Sluchawki w detektorze. Ale jak nagram to slychac dokladnie to samo co w sluchawkach.
Mam tak samo jak Ty. Słuchawki podłączone do detektora i kabel do telefonu i detektora. I w słuchawkach wszystko słychać, ale jak odtwarzam to słychać tylko dźwięki z zewnątrz, a serduszka nie
Blaankaa
Ja mam detektor od wtorku chyba u mnie dziś 9+1 Ale wczoraj jeszcze nie słyszałam, może jutro spróbuje :-)
Mam jeszcze pytanie odnośnie tego detektora tętna wszędzie widzę że wyczuwa tętno od 12 tygodnia, rozumiem że robicie wcześniej i też słychać tak ?
Też planuje w przyszłym tygodniu zamówić na dzień dzieckaJa mam detektor od wtorku chyba u mnie dziś 9+1 Ale wczoraj jeszcze nie słyszałam, może jutro spróbuje :-)
L
Lebkuchen_mum
Gość
Kurcze moze inna aplikacja? Ja mam aplikacje unbornheart albo angelsounds i na obu jest dobrze. Musi sie jakos dac pewnieMam tak samo jak Ty. Słuchawki podłączone do detektora i kabel do telefonu i detektora. I w słuchawkach wszystko słychać, ale jak odtwarzam to słychać tylko dźwięki z zewnątrz, a serduszka nie
reklama
Dolvit
Gratuluje udanych wizyt ja kolejną mam dopiero 5 czerwca i myślę, że do tego czasu usuwam się z forum jestem daaleko w tyle za Wami, wszystkie piszecie o detektorach, tętnach, macie już prenatalne a ja w sumie dopiero w czerwcu zobacze czy jest wszystko ok i pewnie wtedy umówie się na te pozostałe badania. Dlatego też może mnie wszystko frustruje czy u mnie jest ok 3majcie się cieplutko :*