reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

Dziewczyny, macie moc w pisaniu... Ale nadrobiłam... [emoji23] Moje dziewczyny wiedzą o ciąży, Fabianowi nie mówiłam jeszcze bo by zaraz cały Bolesławiec wiedział [emoji12]
Ale zapytałam go dzisiaj czy chciałby zostać starszym bratem.
F:"Chciałbym być starszym bratem młodszego brata.
Ja: A co by było jakbyś był bratem małej siostry?
F: To byłoby za dużo dziewczyn w domu. Nie wiem jakbym to wytrzymał"
[emoji23][emoji23][emoji23]

Z mężem wybraliśmy już imię dla chlopca i bedzie to właśnie Fabian ;)

reklama
Z powodu wieku. Mam 35 lat, więc powinnam je zrobić. Jasne, staram się myśleć pozytywnie ale ja to generalnie panikara jestem i nawet zwykłe wizyty u ginki są dla mnie mega stresem. Może dlatego, że za dużo czytam niepotrzebnie a ciąża zaczęła mi się od plamień i odklejania kosmówki, więc gdzieś ten niepokój o malucha towarzyszy mi cały czas..
To stresujemy się razem! Oby nam ten stres na dobre wyszedł :) nie no czasami są chwile załamania i zdenerwowania ale musimy myśleć pozytywnie! Więc głowa do góry :)

A swoją drogą bardzo się cieszę że jest takie forum, dziewczyny na prawdę podnosicie na duchu!!! Za to wielkie dzięki :)

Witam wszystkie dziewczyny które doszły. Jesli chodzi o watek prywatny to musimy poczekać 2 dni. Te które dzisiaj lub wczoraj doszly dodam zaraz po założeniu wątku przez administratorke ;)

Co do mojej rozmowy z szefem w sprawie pracy to wielkie *****..chcialam mu powiedzieć żeby juz wiedział.(chociaż nie mam jeszcze takiego obowiazku) ale za 1,5 miesiaca mam koniec umowy. Ja do niego ze chce z nim pogadać a tez ze on nie chce ze mna gadac..i po tym dalej rozmawiał sobie z klientka..strasznie mnie olał wiec nie wiem czy nie zachowam sie po hamsku i mu za miesiac nie powiem..Do tego nie dal mi 2 dni wolnego przed moimi egzaminami bo stwierdzi ze nie ma ludzi..ale to mój egzamin i ja mam w sumie to w dupie czy on ma ludzi czy nie i z racji tego ze mnie dzisiaj zdenerwowal pojde na tydzień chorobowego przed egzaminami i bede sie na spokojnie w domu uczyć ;) on chyba jeszcze nie wie z kim zadarł. Zdenerwowal ciężarna tym bardziej ze chodziłam cały dzien za nim..wiec mu pokaze.

Nie fajnie Cię potraktował.

To chyba raczej niemożliwe - a jeśli tak to masz super nadczynność tarczycy.
Nigdy nie miałam złych wyników. Dopiero teraz...
IMG_20190522_213444.jpeg

Ja tez sie denerwuje jutrzejszym usg prenatalnym na szczescie.ide z mezem.i.moze on.jakos ogarnie.sytuację bo.nerwy mnie.zjadaja. Juz teraz jak.zobaczylam.tego babla to czuje sie w pelni w ciazy i nerwy zjadaja.od.srodka czy bedzie ok

Wow!!
Dostajesz jakieś leki na tak niskie TSH?
Ja to Hashimoto więc niedoczynność - nie dokładnie wiem jak się leczy nadczynność.
Nie mam pojęcia. Wizyta za dwa tygodnie. Jak powiedziałam tej babce z recepcji na temat tej ustawy co mi pisalyscie, to mnie wyśmiala. Nie zamierzałam się z nią kłócić więc się obróciłam i przed wyjściem pożyczyłam jej myszy w domu. Trzeba było widzieć jej twarz [emoji23] To było mistrzostwo

Nie mam pojęcia. Wizyta za dwa tygodnie. Jak powiedziałam tej babce z recepcji na temat tej ustawy co mi pisalyscie, to mnie wyśmiala. Nie zamierzałam się z nią kłócić więc się obróciłam i przed wyjściem pożyczyłam jej myszy w domu. Trzeba było widzieć jej twarz [emoji23] To było mistrzostwo

Dla niektórych ludzi 'profesjonalizm' to jest obce słowo...
To za te dwa tygodnie dawaj znać co i jak. Napewno będzie ok :)

reklama
Do góry