Joasia..
Fanka BB :)
Nie,wroc! Haha cos źle zapisałam w kalendarzu. Tez 11+2 mam sorryMoje 27/28 srednio
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie,wroc! Haha cos źle zapisałam w kalendarzu. Tez 11+2 mam sorryMoje 27/28 srednio
Ja tez teraz nie mialam wziernikiem. Normalne teraz badania mam bez. I tez bezbolesneWkłada wziernik? Ja kilka razy w życiu miałam z wziernikiem i źle te badania wspominam, były bolesne, lekarz do którego chodzę poza cytologia nie używa sprzetu do tego badania, jest ono bezbolesne.
Noo, bo to już się myli Niby 11+2 a mówi się, że 12 tydzień..Nie,wroc! Haha cos źle zapisałam w kalendarzu. Tez 11+2 mam sorry
9 grudnia Tobie tak samo ?
Dziewczyny, a używacie detektora tętna płodu?
Ja ten sam termin a dzisiaj 11+3.Może od długości cykli to zależy? Moje były średnio 30_dniowe.