mamigotka
Fanka BB :)
Dziewczyny czy usg prenatalne.jest robione.dopochwowo czy przez blone brzuszna ?
Z tego co wiem to przez brzuch.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny czy usg prenatalne.jest robione.dopochwowo czy przez blone brzuszna ?
9 grudnia Tobie tak samo ?U mnie tez 11+2 [emoji7] na kiedy Ci termin wyliczyli ??
Aaa jeszcze lat 28:-)Ja też chce!:-) Ewelina termin na 13.12.19:-)
Wkłada wziernik? Ja kilka razy w życiu miałam z wziernikiem i źle te badania wspominam, były bolesne, lekarz do którego chodzę poza cytologia nie używa sprzetu do tego badania, jest ono bezbolesne.Fotel na który najpierw siadasz i się rozkraczasz, lekarz wkłada wziernik i zagląda
Ja mam dzis 12+2 i tez termin na 9.12. To jak to jest?9 grudnia Tobie tak samo ?
Ja ten sam termin a dzisiaj 11+3.Może od długości cykli to zależy? Moje były średnio 30_dniowe.Ja mam dzis 12+2 i tez termin na 9.12. To jak to jest?
Moje 27/28 srednioJa ten sam termin a dzisiaj 11+3.Może od długości cykli to zależy? Moje były średnio 30_dniowe.
Dzięki za odp. Też właśnie mam taką sytuację i jak pytałam lekarza czy to dobrze czy niedobrze że plamien nie ma to powiedział że nie da się jednoznacznie odpowiedzieć. Powiedział że jeśli dziecko będzie prawidłowo rosło to wypchnie tego krwiaka i się wchlonie. Najważniejsze żeby krwiak nie utrudnial wzrostu dziecka ale na to wpływu nie mamy. Mam usg genetyczne za tydzień i liczę że już go nie będzieNo ja mam taką sytuację właśnie krwiak ma 4 cm zero krwawienia i plamienia. Wizytę miałam w poniedziałek kolejną mam 17 czerwca. Luteina jedna tabletka dopochwowo no i oszczędny tryb życia. W sumie to ja byłam u lekarza z tym krwiakiem tydzień po tygodniu i krwiak jak miał 4 cm tak ma dalej ale lekarz kazał się nie martwić mówi że jal do tej pory nie krwawiłam ani nie plamiłam to raczej będzie się wchłaniał a nie ewakuował na zewnątrz.
To chyba zalezy od dlugosci cykli i od owuJa mam dzis 12+2 i tez termin na 9.12. To jak to jest?