mamigotka
Fanka BB :)
A która to Twoja ciąża?
Ciąża druga, ale pierwszą poroniłam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A która to Twoja ciąża?
Ja tez nie robię prenatalnych, raz ze nie robiłam ich w poprzedniej ciazy, dwa ze za dodatkowe USG płace 120e a w 20 tyg w tym szpitalu w którym będę rodzic nie robią i znowu będę szła prywatnie a do Polski się nie wybieram, a trzy chyba bym zawału dostała bo ponoć czasem wyniki potrafią wychodzić inne.Ostatnio czytałam ze babka w Irlandii zrobiła badania takie i wyszło ze dziecko by nie przeżyło poza łonem matki i była już na wizycie przygotowującej na aborcje i jeszcze raz zrobili badania i wszystko było ok.
Oj kochana chyba pozostaje ci lezing. Ciekawe czy po 3 mc minie to.plamienie czy jak to bedzie wygladac dalej. Nie denerwuj sie i odpoczywaj ❤U mnie znowu plamienie wczoraj te cos bylo ale nie duzo a dzisiaj juz wiecej... Czy to sie kiedys skonczy? Te nerwy mnie wykoncza. A tylko pozbieralam ubrania do pralki. Zostaje mi lezenie
Ja też chce!:-) Ewelina termin na 13.12.19:-)@Lilijanka85 tez dopisze
No ja mam taką sytuację właśnie krwiak ma 4 cm zero krwawienia i plamienia. Wizytę miałam w poniedziałek kolejną mam 17 czerwca. Luteina jedna tabletka dopochwowo no i oszczędny tryb życia. W sumie to ja byłam u lekarza z tym krwiakiem tydzień po tygodniu i krwiak jak miał 4 cm tak ma dalej ale lekarz kazał się nie martwić mówi że jal do tej pory nie krwawiłam ani nie plamiłam to raczej będzie się wchłaniał a nie ewakuował na zewnątrz.Hej, a są tu może dziewczyny które mają krwiaka i w ogóle nie plamily i nie krwawily? Jeśli tak to czy mialyscie usg kontrolne i co wykazało to usg (chodzi mi o to czy ten krwiak się wchlonal, zmniejszył?)
Ja nie robię. Mój lekarz robi jedynie USG.A czy jest tu jakaś dziewczyna która nie robi prenatalnych?