Tak, zawsze najpierw samolot, a potem usg. Na samolocie sprawdza stan szyjki, czy nadal jest twarda i zamknięta.
Może to głupie pytanie, ale co to ten samolot? Bo nie wiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, zawsze najpierw samolot, a potem usg. Na samolocie sprawdza stan szyjki, czy nadal jest twarda i zamknięta.
Fotel ginekologiczny [emoji23]Może to głupie pytanie, ale co to ten samolot? Bo nie wiem
Ta lekarka bada mnie za kazdym razem jak chodzilam z mloda to na samolocie bylam 2 razyWiesz co ja miałam aż do 33 tygodnia luteinę przepisywana , potem jak odstawiłam odrazu skróciła mi się szyjka i rozwarcie na opuszek palca a i tak przenosiłam, miałam wywołany i skończył się CC
Dziewczyny ja tak myślę mój gin robił mi tylko USG co wizytę nie badał na samolocie ... Was bada?
Fotel na który najpierw siadasz i się rozkraczasz, lekarz wkłada wziernik i zaglądaMoże to głupie pytanie, ale co to ten samolot? Bo nie wiem
Tak,za kazdym razem. Najpierw sprawdza szyjke i wydzieline jaka jest.Wiesz co ja miałam aż do 33 tygodnia luteinę przepisywana , potem jak odstawiłam odrazu skróciła mi się szyjka i rozwarcie na opuszek palca a i tak przenosiłam, miałam wywołany i skończył się CC
Dziewczyny ja tak myślę mój gin robił mi tylko USG co wizytę nie badał na samolocie ... Was bada?
Fotel ginekologiczny [emoji23]
U mnie znowu plamienie wczoraj te cos bylo ale nie duzo a dzisiaj juz wiecej... Czy to sie kiedys skonczy? Te nerwy mnie wykoncza. A tylko pozbieralam ubrania do pralki. Zostaje mi lezenie
Ja 11+2 i nie widze zmiany, jedynie wieczorem ale to chyba efekt jedzenia
Dziewczyny w pierwszej ciąży czy widzicie, że zaokrąglił się Wam brzuszek ? W którym jesteście tc? Bo kojarzę zdjęcia ale dziewczyn, które mają już dzieciaczki