reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Wiesz co ja miałam aż do 33 tygodnia luteinę przepisywana , potem jak odstawiłam odrazu skróciła mi się szyjka i rozwarcie na opuszek palca a i tak przenosiłam, miałam wywołany i skończył się CC ;)

Dziewczyny ja tak myślę mój gin robił mi tylko USG co wizytę nie badał na samolocie ... Was bada?
Ta lekarka bada mnie za kazdym razem jak chodzilam z mloda to na samolocie bylam 2 razy

Wiesz co ja miałam aż do 33 tygodnia luteinę przepisywana , potem jak odstawiłam odrazu skróciła mi się szyjka i rozwarcie na opuszek palca a i tak przenosiłam, miałam wywołany i skończył się CC ;)

Dziewczyny ja tak myślę mój gin robił mi tylko USG co wizytę nie badał na samolocie ... Was bada?
Tak,za kazdym razem. Najpierw sprawdza szyjke i wydzieline jaka jest.

U mnie znowu plamienie wczoraj te cos bylo ale nie duzo a dzisiaj juz wiecej... Czy to sie kiedys skonczy? Te nerwy mnie wykoncza. A tylko pozbieralam ubrania do pralki. Zostaje mi lezenie

Teraz powinnaś dużo odpoczywać. Pewnie potrzeba czasu,aby to plamie ustało. Nie denerwuj się i dbaj o siebie :) Wszystko będzie dobrze ❤

Dzień dobry :)
Ja dziś usg o 13:30. Boże..jak się boję...jak za każdym razem gdy idę i nie wiem co mnie czeka...
nestu- trzymam kciuki za wizytę
martuśka0103- leż dzielnie i odpoczywaj. Kosmówka się przyklei.
Anusiak- wiem co czujesz...te krwiaki i plamienia to niekończące się pasmo stresu..ja przy każdej wizycie w toalecie się stresuje...
Ja na każdej wizycie mam samolot i usg.

reklama
Dziewczyny w pierwszej ciąży :) czy widzicie, że zaokrąglił się Wam brzuszek ? :) W którym jesteście tc? Bo kojarzę zdjęcia ale dziewczyn, które mają już dzieciaczki :)

U mnie brzuszek widoczny już po obiedzie i spodnie muszę rozpinać, z tym że ja bardzo szczupła jestem i zawsze miałam plaski brzuch, to teraz wydaje mi się, że już jest bardzo widoczny [emoji23]

Do góry