reklama
Alex85
Fanka BB :)
ja tez jestem za. Czekam jak na szpilkach do przyszłej środy na USG bo dla mnie to taki punkt granicznyJa też
magdalenabrzo
Zaangażowana w BB
Cześć, jestem nowa na forum. Wszystkie Wasze dzieci są cudowne(przebrnęłam przez cały wątek). Założyłam konto ponieważ, nie mam z kim celebrować mojej ciąży. Na liście mnie nie ma bo nie wiem jak mam się zgłosić i poprosić o dopisanie. Proszę Was o wyrozumiałość bo to nowa sytuacja dla mnie. Musiałam zostawić ojca dziecka, a rodzina nie chce mnie znać. Eh
kasiaaaaaa
Mi sie objawy skonczyly tydz.temu i tez.panikowalam a dzis.wyszedl.piekny chlopczyk wiec glowa do.gory bedzie dobrze mysl.pozytywnie wszystko bedzie dorbzeCzesc Dziewczyny jutro mam wizyte o 11:15. Strasznie sie martwie. Brzuch wciaz sie nie zmienia, wymioty i mdlosci dalej sa ale mam jakies zle przeczucia. Mam nadzieje ze lekarz mnie jutro uspokoi. Ostatni raz bylam na wizycie 24 kwietnia wiec jakby nie patrzec minal miesiac, bardzo wazny i kluczowy miesiac.
Lilijanka85
Mnie tu nie maO tą listę chodzi. Tylko tu jeszcze jest Anetka 13..Zobacz załącznik 975668
Lilijanka85
Hej hejCześć, jestem nowa na forum. Wszystkie Wasze dzieci są cudowne(przebrnęłam przez cały wątek). Założyłam konto ponieważ, nie mam z kim celebrować mojej ciąży. Na liście mnie nie ma bo nie wiem jak mam się zgłosić i poprosić o dopisanie. Proszę Was o wyrozumiałość bo to nowa sytuacja dla mnie. Musiałam zostawić ojca dziecka, a rodzina nie chce mnie znać. Eh
Że 3 słowa o sobie?[emoji6]
Witamy Cię. Super, że dołączyłaś do nas. W grupie zawsze raźniej.
Paulina97
Hej. Wszystko będzie dobrze. My nie oceniamy ale wspieramy. Jestes silna wlasnie jestem w trakcie robienia wątku prywatnego wiec Cie dopisze.Cześć, jestem nowa na forum. Wszystkie Wasze dzieci są cudowne(przebrnęłam przez cały wątek). Założyłam konto ponieważ, nie mam z kim celebrować mojej ciąży. Na liście mnie nie ma bo nie wiem jak mam się zgłosić i poprosić o dopisanie. Proszę Was o wyrozumiałość bo to nowa sytuacja dla mnie. Musiałam zostawić ojca dziecka, a rodzina nie chce mnie znać. Eh
Paulina97
@Lilijanka85 tez dopisze
reklama
kasiaaaaaa
Dziewczyny ja mam tylko tydzien na zrobienie badan prenatalnych wiec.jutro dzwonie.i sie umawiam obym znalazla miejsce gdzie robią i mnie przyjma bo zaraz bedzie 13 tc i dupa a maz chce zebym zrobila dla sw spokoju.