reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Ja mam genetyczne usg 27.05 ale i tak dopiero po konsultacji w Zakladzie Genetyki się moze trochę usppkoje 03.07

Cześć, jestem nowa na forum. Wszystkie Wasze dzieci są cudowne(przebrnęłam przez cały wątek). Założyłam konto ponieważ, nie mam z kim celebrować mojej ciąży. Na liście mnie nie ma bo nie wiem jak mam się zgłosić i poprosić o dopisanie. Proszę Was o wyrozumiałość bo to nowa sytuacja dla mnie. Musiałam zostawić ojca dziecka, a rodzina nie chce mnie znać. Eh

Czesc Dziewczyny :) jutro mam wizyte o 11:15. Strasznie sie martwie. Brzuch wciaz sie nie zmienia, wymioty i mdlosci dalej sa ale mam jakies zle przeczucia. Mam nadzieje ze lekarz mnie jutro uspokoi. Ostatni raz bylam na wizycie 24 kwietnia wiec jakby nie patrzec minal miesiac, bardzo wazny i kluczowy miesiac.
Mi sie objawy skonczyly tydz.temu i tez.panikowalam a dzis.wyszedl.piekny chlopczyk wiec glowa do.gory bedzie dobrze mysl.pozytywnie :):) wszystko bedzie dorbze :)

Cześć, jestem nowa na forum. Wszystkie Wasze dzieci są cudowne(przebrnęłam przez cały wątek). Założyłam konto ponieważ, nie mam z kim celebrować mojej ciąży. Na liście mnie nie ma bo nie wiem jak mam się zgłosić i poprosić o dopisanie. Proszę Was o wyrozumiałość bo to nowa sytuacja dla mnie. Musiałam zostawić ojca dziecka, a rodzina nie chce mnie znać. Eh
Hej hej
Że 3 słowa o sobie?[emoji6]
Witamy Cię. Super, że dołączyłaś do nas. W grupie zawsze raźniej.

Hej. Wszystko będzie dobrze. My nie oceniamy ale wspieramy. Jestes silna ;) wlasnie jestem w trakcie robienia wątku prywatnego wiec Cie dopisze.

reklama
Dziewczyny ja mam tylko tydzien na zrobienie badan prenatalnych wiec.jutro dzwonie.i sie umawiam :D obym znalazla miejsce gdzie robią i mnie przyjma bo zaraz bedzie 13 tc i dupa a maz chce zebym zrobila dla sw spokoju.

Do góry