martuśka0103
Fanka BB :)
Ja dzisiaj byłam upuścić trochę krwi tylko 3 ampułki i 230 poszło jeszcze test obciążeniowy do zrobienia i mocz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super ) ja bym chciala na ten termin to by sie babel ur w ur mezaHej dziewczynki [emoji5][emoji5] ja już po wizycie, maluch ma 16.6mm serduszka nie słyszałam, tylko widziałam na monitorze. Termin wyliczył na 11.12 [emoji5][emoji5]
Zobacz załącznik 967516
O kurde gdzie tak ciepło? U mnie za oknem 14 stopni...Hej
U nas dzis upal znowu 30 stopni. Wczoraj tak zimno i deszczowo a dziś nagle taka zmiana pogodowa. Bylam na spacerze z psem i powiem wam ze nie wiem co sie dzieje z tymi ludzmi. Miałam bardzo nie fajna sytuacje na ulicy i tak sie zdenerwowalam ze po prostu szok. Wiec moj spacer to dzis totalny nie wypal . Dziewczyny czy wy tez tak sie pocicie ? Ja to mam cala koszulke mokra jak wracam nie wiem czemu nigdy tak nie mialam zawsze bylqm szczupla i kondycję mam ok.
Super gratuluję!Hej dziewczynki [emoji5][emoji5] ja już po wizycie, maluch ma 16.6mm serduszka nie słyszałam, tylko widziałam na monitorze. Termin wyliczył na 11.12 [emoji5][emoji5]
Zobacz załącznik 967516
No to pewnie tak. U mnie po lyzeczkowaniu kazali czekać żeby wszystko wróciło do normy bo czasem jak za mocno zrobią zabieg to mogą powstać rany na macicy itd.Mi nie dał jakiegoś czasu po poronieniu może dlatego że było samoistne chociaż lekarze dziwią się że tak się udało ciąża przebiegała bezproblemowo a mój synek to tfu tfu okaz zdrowia silny organizm w dodatku jest wyższy od dzieci dwa - trzy miesiące starszych od niego więc śmieje się że to jakis musiał być bardzo silny plemnik he
Super gratuluję!
A jakie na chwilę obecną dokuczaja Ci dolegliwości? Ja jestem obecnie 8t4d i dziś już drugi dzień czuje się jakoś dziwnie dobrze, co mnie niepokoi... (zamiast się cieszyć wariuje oczywiście).
U mnie to samo ;D kawa pita codziennie teraz nawet zapach mi nie przejdzie , po czekoladzie mam większe mdłości i mięso ? Nawet go nie dotkne! Tak mnie obrzydza , obiady dla synka musi gotować teściowa lub mąż bo nie mogę znieść zapachów tak więc mam podobnieMam okropne mdłości od 3 tygodni, a od 3 dni ból brzucha, ale do zniesienia. Odrzuciło mnie od czekolady, mięsa i kawy [emoji5] tak poza tym wszystko w normie [emoji28]
U mnie kawa odstawiona od 3tygodni sam zapach powoduje u mnie mdlosci.U mnie to samo ;D kawa pita codziennie teraz nawet zapach mi nie przejdzie , po czekoladzie mam większe mdłości i mięso ? Nawet go nie dotkne! Tak mnie obrzydza , obiady dla synka musi gotować teściowa lub mąż bo nie mogę znieść zapachów tak więc mam podobnie