reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Hej
U nas dzis upal znowu 30 stopni. Wczoraj tak zimno i deszczowo a dziś nagle taka zmiana pogodowa. Bylam na spacerze z psem i powiem wam ze nie wiem co sie dzieje z tymi ludzmi. Miałam bardzo nie fajna sytuacje na ulicy i tak sie zdenerwowalam ze po prostu szok. Wiec moj spacer to dzis totalny nie wypal . Dziewczyny czy wy tez tak sie pocicie ? Ja to mam cala koszulke mokra jak wracam nie wiem czemu nigdy tak nie mialam zawsze bylqm szczupla i kondycję mam ok.

Hej
U nas dzis upal znowu 30 stopni. Wczoraj tak zimno i deszczowo a dziś nagle taka zmiana pogodowa. Bylam na spacerze z psem i powiem wam ze nie wiem co sie dzieje z tymi ludzmi. Miałam bardzo nie fajna sytuacje na ulicy i tak sie zdenerwowalam ze po prostu szok. Wiec moj spacer to dzis totalny nie wypal . Dziewczyny czy wy tez tak sie pocicie ? Ja to mam cala koszulke mokra jak wracam nie wiem czemu nigdy tak nie mialam zawsze bylqm szczupla i kondycję mam ok.
O kurde gdzie tak ciepło? U mnie za oknem 14 stopni...

Hej dziewczynki [emoji5][emoji5] ja już po wizycie, maluch ma 16.6mm serduszka nie słyszałam, tylko widziałam na monitorze. Termin wyliczył na 11.12 [emoji5][emoji5]
Zobacz załącznik 967516
Super gratuluję!
A jakie na chwilę obecną dokuczaja Ci dolegliwości? Ja jestem obecnie 8t4d i dziś już drugi dzień czuje się jakoś dziwnie dobrze, co mnie niepokoi... (zamiast się cieszyć wariuje oczywiście).

Mi nie dał jakiegoś czasu po poronieniu może dlatego że było samoistne :) chociaż lekarze dziwią się że tak się udało :) ciąża przebiegała bezproblemowo a mój synek to tfu tfu okaz zdrowia silny organizm :) w dodatku jest wyższy od dzieci dwa - trzy miesiące starszych od niego więc śmieje się że to jakis musiał być bardzo silny plemnik he
No to pewnie tak. U mnie po lyzeczkowaniu kazali czekać żeby wszystko wróciło do normy bo czasem jak za mocno zrobią zabieg to mogą powstać rany na macicy itd.

Super gratuluję!
A jakie na chwilę obecną dokuczaja Ci dolegliwości? Ja jestem obecnie 8t4d i dziś już drugi dzień czuje się jakoś dziwnie dobrze, co mnie niepokoi... (zamiast się cieszyć wariuje oczywiście).

Mam okropne mdłości od 3 tygodni, a od 3 dni ból brzucha, ale do zniesienia. Odrzuciło mnie od czekolady, mięsa i kawy [emoji5] tak poza tym wszystko w normie [emoji28]

Mam okropne mdłości od 3 tygodni, a od 3 dni ból brzucha, ale do zniesienia. Odrzuciło mnie od czekolady, mięsa i kawy [emoji5] tak poza tym wszystko w normie [emoji28]
U mnie to samo ;D kawa pita codziennie teraz nawet zapach mi nie przejdzie , po czekoladzie mam większe mdłości i mięso ? Nawet go nie dotkne! Tak mnie obrzydza , obiady dla synka musi gotować teściowa lub mąż bo nie mogę znieść zapachów ;) tak więc mam podobnie :)

reklama
U mnie to samo ;D kawa pita codziennie teraz nawet zapach mi nie przejdzie , po czekoladzie mam większe mdłości i mięso ? Nawet go nie dotkne! Tak mnie obrzydza , obiady dla synka musi gotować teściowa lub mąż bo nie mogę znieść zapachów ;) tak więc mam podobnie :)
U mnie kawa odstawiona od 3tygodni sam zapach powoduje u mnie mdlosci.
Dziewczyny dzisiaj mam 9+0 czyli 10tc tak? Kurcze nie umiem polapac tego

Do góry