martuśka0103
Fanka BB :)
A ja chyba pójdę spaćnajadłam się i ledwo patrzę na oczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale mam dziwne smaki właśnie zjadłam tosta z żółtym serem i tuńczykiem polanego kechupem A ja nie lubię tuńczyka. Do tego rzodkiewki i pół avocado ja dziś stanąłam na wadze i okazało się że schudłam 0.5 kg więc widzę że tak jak w poprzedniej ciąży
Hahaha a ja dziś gotuje pomidorówkę a pachnie mi kapuśniakiemJa miałam dzisiaj ochotę na tosta z serem szynka o ketchupem po czym roztopiony ser mi tak śmierdział że musiałam go wyrzucić [emoji85][emoji85]
Oj Ty masz fajnie z tym snem Ja od 5 nie śpie.A ja chyba pójdę spaćnajadłam się i ledwo patrzę na oczy
Mnie leń ostatnio też nie opuszcza, ale dziś się wzięłam i odkurzyłam cały domek + kurze I to tyle na dziś.Ja ogólnie mam lenia, ale samopoczucie dobre [emoji28]
W nocy 3 razy wstaje na siusiu i później w dzień mnie muliOj Ty masz fajnie z tym snem Ja od 5 nie śpie.
Ja to samoW nocy 3 razy wstaje na siusiu i później w dzień mnie muli
Ja zapierdzielam do dnia porodu wykonuje wolny zawód i mam działalność, więc skoro jest możliwość poukladania sobie pracy w jakis elastyczny sposób to bede z tego korzystac, bo szczerze mowiac boje sie naglej smierci z nudow w domu :/ mam nadzieję, że zdrowie dopiszeA wy pracujecie czy na zwolnieniu jesteście czy urlopy?