Zakolorowana
Fanka BB :)
Ja normalnie mam 90/60 ciśnienie jak mam wyższe np. 100/80 to już mnie głowa boli. Ale to rodzinne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam cisnienie zawsze w okolicy 110/70 ale to drugie często około 60 nawet. A w gabinecie zawsze wyższe, nawet 140 sięga
U nas tyle dobrze ze rzadko kiedy jest poślizg. Raz tylko było 20 min a zazwyczaj 5 lub 10 min. Tylko że mój lekarz ma swoje dni ustalone jak ma prenatalne to wizyty rejestruje po 30 min a jak normalna wizyta to po 20 min. W poczekalni jest klimatyzacja więc fajnie i mam gabinet jakieś 4 min drogi od domuMój jest super koleś, pożartuje zawsze i na luzie wizyta, ja nie wiem od czego mi tak skacze cisnienie haha, może z duchoty bo tam zawsze masa babek, a pomieszczenie 3x3m
Ja tak miałam jak byłam nastolatka i wyrosłam z tego dużo też biegałam miałam to robić zawodowo ale kontuzja zniszczyła moje marzenia o maratonie i prawdopodobnie od biegania się poprawiło tak mówił lekarz sportowy. Ja jak mam mega niskie to mnie głowa boli albo jak mało płynów pije w ciągu dnia to zaraz spada ciśnienie i lep napierdziela 2 dniJa normalnie mam 90/60 ciśnienie jak mam wyższe np. 100/80 to już mnie głowa boli. Ale to rodzinne
O kurde to serio wspolczuje. Ja bym chyba padła jakbym miała siedzieć kilka godzin i czekać. Wystarczy że u diabetologa zawsze pani doktor się spóźnia... ja jak długo siedzę to mi nogi dretwieja więc tak się kręce i wszystkich tym wkurzam....Ja mam też pod domem gabinet, ale nie na godziny Więc czasem przyjdą 2 kobitki a czasem i 15...i w poczekalni mieści się kilka, a reszta na dworze czeka. Więc ja zawsze godzinke przed otwarciem przychodzi żeby być max 3
Okulistyczne, problem z siatkówką
Mam wadę -4
U mnie też standard to 90/60, ale odkąd jestem w ciąży to na wizytach mam lekko podwyższone 100/60, nawet raz miałam rekord 100/70. Czasem myślę, że wolałabym mieć wyższe że to przez to niskie ciśnienie jestem senna, leniwa czy nic mi się nie chce ale cóż zrobić tak po prostu mamJa normalnie mam 90/60 ciśnienie jak mam wyższe np. 100/80 to już mnie głowa boli. Ale to rodzinne