reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

Dziewczyny jestesmy po badaniu prenatalnym... Krew pobrana wszystkie wymiary ksiazkowe.... Moje dziecko podczas badania sikalo no to sie grzecznie pytan lekarza a czym:) no to zobaczylam czym:) będzie chlop 90%
A jak dasz na imie wiesz bo ja mam nie lada problem z imieniem mojemu podoba sie.krystian a mi antos.i franek a jemu w ogole

reklama
A jak Twoje samopoczucie? U mnie 4 tygodnie były wyjęte z życia. Wymioty, mdłości przez Cały dzień. Ostatnie trzy dni miałam bez wymiotow, ale dziś się znów pojawiły. I oczywiście jestem tak wrażliwa na zapachy, że wyczuje to co jest niewyczuwalne.

Ja powiem Ci pierwsze mdłości miałam dzień po zrobieniu testu [emoji849] męczyłam się 5 tygodni. Dopiero od półtora tygodnia mam spokój, ale jak wstaje z łóżka muszę od razu iść do kuchni coś zjeść, bo jest mi mega słabo [emoji849]
Zapachy tez mi się wyostrzyły ale nie przeszkadza mi to aż tak bardzo. Jedyne czego nie mogę wąchać to kurczaka pieczonego [emoji849] o jedzeniu go nie wspomnę, ogólnie mięsa mogę w ogóle nie jeść. Wole np. Makaron ze szpinakiem, naleśniki, kasze mannę itp. [emoji5] plecy mnie bolą od kilku dni i jestem jakaś zmęczona

Ja mam w sobotę usg i już się boję. Jutro badania i okropna glukoza, nie wiem czy dam radę to wypić. W pierwszej ciąży nie wypiłam tego ani razu, wszystko zwracałam.
Ja jutro prenatalne w pt badanie krwi.na grupe.krwi a we wtorek.ginekolog :D a o.glukozie to wole.w.ogole nie.myslec tez mam z tym.mega problem..

reklama
Do góry