reklama
zielonoruda
Fanka BB :)
Kochane, dzisiaj i ja do Was dołącze. Ania z Krakowa, 29 lat, termin 17.12. Pozdrowienia dla Wszystkich Grudniowych Mamusiek
Witamy
Viera
Trzymamy mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze!!! Ja prenatalne mam 29 maja i już mam potwornego stresa.. Będę siwa, zanim urodzę to maleństwo..Witam Was wszystkie ja dziś po wizycie ale jestem trochę podłamana... Nie widać na USG kości nosowej mam skierowanie na badania prenatalne... Reszta niby w porządku...
Gratuluję udanych wizyt i witam nowe mamusie
Anusiak1990
Dziewczyny jestesmy po badaniu prenatalnym... Krew pobrana wszystkie wymiary ksiazkowe.... Moje dziecko podczas badania sikalo no to sie grzecznie pytan lekarza a czym no to zobaczylam czym będzie chlop 90%
kasiaaaaaa
Dokladnie. Ja myslalam ze stres jest jak sie zajsc nie.moze a teraz wychodzi na to ze nawet.jak.juz sie jest w ciazy to jest.podwójny stres czy zdrowe a potem.jak.sie urodzi to juz w ogole chybaTrzymamy mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze!!! Ja prenatalne mam 29 maja i już mam potwornego stresa.. Będę siwa, zanim urodzę to maleństwo..
kasiaaaaaa
Wooow gratulacje ❤❤❤ czyli mamy chlopakowDziewczyny jestesmy po badaniu prenatalnym... Krew pobrana wszystkie wymiary ksiazkowe.... Moje dziecko podczas badania sikalo no to sie grzecznie pytan lekarza a czym no to zobaczylam czym będzie chlop 90%
kasiaaaaaa
No wlasnie kiedy teraz jakas ma.najblizsze usgGratuluję chłopca [emoji3590] To która przyjdzie pierwsza z dziołszką?
reklama