Magdalena S
Fanka BB :)
Widzę, że duża cześć z was ma pieski [emoji7] Ja mam takiego stwora
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale włosiastaJa poza psiakiem mam jeszcze świniaka Zobacz załącznik 973377
Cudny ❤ do schrupaniaSliczny A to mój.
Nie no takiego slodziaka to sie w ogole nie spodziewałam boski ja zawsze o takiej marzylam ale w domu nikt sie na nia zgodzic nie chcial a jaka jest bardzo halasliwa ?Widzę, że duża cześć z was ma pieski [emoji7] Ja mam takiego stwora Zobacz załącznik 973373
Nie no takiego slodziaka to sie w ogole nie spodziewałam boski ja zawsze o takiej marzylam ale w domu nikt sie na nia zgodzic nie chcial a jaka jest bardzo halasliwa ?
Moja siostra też ma takiego futrzaka i jest super ale jej męża gryzie zawsze jak wkłada palec przez kratkę a synka nieZ tym to różnie, ma momenty w ciągu dnia, że się wydziera, szczególnie wieczorem. Ogólnie trzeba mu dużo uwagi poświęcać i sporo niszczy jak się nudzi [emoji28]