Oo i znów łączę się w bólu! Też mam niestety tendencję do tycia i bronie się przed tymi tlustosciami rękoma i nogami ale tak mnie ssie że chyba w końcu coś wrzucę na rusztCiesze sie ale mam tendencje do tycia i tylko o to sie boje....dopiero co schudlam 10 kg a teraz na tyle sobie pozwalam...
reklama
Magdalena S
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, sorry za pytanie [emoji849] pojawił się u mnie duża ilość białego śluzu z jakby jakimiś białymi uplawami nie jest tego dużo ale jednak i nie śmierdzi, czy to może być infekcja ?
Biorę jeszcze duphaston i tak się zastanawiałam czy to może od tego ? Może przerwać branie go [emoji849][emoji849]
Biorę jeszcze duphaston i tak się zastanawiałam czy to może od tego ? Może przerwać branie go [emoji849][emoji849]
emilqqs
Nie martwcie się kobietki, ja od poniedziałku również dużo lepiej się czuje, objawów praktycznie brak ale wierzę że z bobasem wszystko dobrze bo przecież innej opcji nie biorę pod uwagę nawet leci 9 tydzien i liczę że to ten czas, kiedy będzie już tylko lepiej
brak..wyobraźni
Hej dziewczyny, sorry za pytanie [emoji849] pojawił się u mnie duża ilość białego śluzu z jakby jakimiś białymi uplawami nie jest tego dużo ale jednak i nie śmierdzi, czy to może być infekcja ?
Nie przerywałabym brania progesteronu, bo w jakimś celu on jest jednak brany ..
Upławy w ciazy dopóki nie są zielone lub śmierdzące to jest ok .. jeżeli nic Cię tam nie swędzi i nie piecze to wydaje mi się, ze normalny śluz ciążowy z dodatkowa rozpuszczoną globulka na czele
No i śluzu ciążowego może być dużo więcej niż normalnie i dobrze jest nosić dodatkowa wkładkę
kasiaaaaaa
Hej
Mnie tez brzuch nie boli. Ale mega mi wszystko smierdzi megaaa dodatkowo mam straszne humory kazdy mnie denerwuje strasznie. I doszlo mi mega spanie od wczoraj. Jesli chodzi o jedzenie to ja tez musze jesc bo jak nie zjem to mdlosci. Jak znowu zjem za duzo to znowu mi blee i tqk w. Kolko.
Np teraz zjadlam kanapki dwie na kolacje a ja dalej jestem głodna a jak zjem ta trzecia to wiem ze bede miec mdlosci i tak w kolko. Ja przytylam kg ale brzuszka jako tako nie widac jedynie co to po obiedzie mam strasznie wywalony brzuch na tzw wzdecia nie wiem jak to nazwać
Mnie tez brzuch nie boli. Ale mega mi wszystko smierdzi megaaa dodatkowo mam straszne humory kazdy mnie denerwuje strasznie. I doszlo mi mega spanie od wczoraj. Jesli chodzi o jedzenie to ja tez musze jesc bo jak nie zjem to mdlosci. Jak znowu zjem za duzo to znowu mi blee i tqk w. Kolko.
Np teraz zjadlam kanapki dwie na kolacje a ja dalej jestem głodna a jak zjem ta trzecia to wiem ze bede miec mdlosci i tak w kolko. Ja przytylam kg ale brzuszka jako tako nie widac jedynie co to po obiedzie mam strasznie wywalony brzuch na tzw wzdecia nie wiem jak to nazwać
kasiaaaaaa
A tak w ogole to juz leci 3 mc i powiem wam ze jestem w szoku jak ten czas leci jak szybko to.minelo i ze jeszcze 6 mc i troszke oO wy tez tak macie ? Ja sie mega boje porodu ale to pewnie wiekszosc z nas. A czy wiecie czy bedziecie miec cc czy naturalny ?
zielonoruda
Ja mam nadzieję, że naturalnie dam radę - ale się boję panicznie
kasiaaaaaa
Ja to samo ciagle.sie zastanawiqm czy naturalny to taki dobry bo moze byc sporo problemow komplikacji itp. Strach jest ogromnyJa mam nadzieję, że naturalnie dam radę - ale się boję panicznie
reklama
brak..wyobraźni
A tak w ogole to juz leci 3 mc i powiem wam ze jestem w szoku jak ten czas leci jak szybko to.minelo i ze jeszcze 6 mc i troszke oO wy tez tak macie ? Ja sie mega boje porodu ale to pewnie wiekszosc z nas. A czy wiecie czy bedziecie miec cc czy naturalny ?
ja tak jak zawsze mówiłam po pierwszym „byleby gorzej nie było, a dam radę”
Teraz mówię tak samo chociaż drugi to było niebo a ziemia do pierwszego , wiec teraz się boje, żebym w aucie nie urodziła , bo o mały włos było tak przy młodszym synku hi hi
SN miałam dwa razy, wiec i tym razem tez .. no chyba(oby nie) cos wyszło nie tak