reklama
kasiaaaaaa
Fanka BB :)
Ja mam to samo. Musialam.nawet majtki bez gumki kupic bo bardzo mnie uwieraly w zasadzie brzuch bolal mnie nawet od jeansow. Takze spoko to chyba normalne. I ja od dzis mam zgage i mdlosci od 3 dni ale nie wymiotuje.Kobitki powiedzcie mi. Czy boli Was brzuch? Wczoraj bolal, dzis juz mniej raczej co jakis czas cos ciagnie ale ogolnie jest ok.( Tylko zgaga zaczyna mnie meczyc moze to ten progesteron?) Czy sa tu kobitki ktorym nic nie dolegalo? Brak bolu? Jutro jade rano na bete [emoji6] oby wszystko bylo dobrze za Was tez 3mam kciuki! [emoji6][emoji173]
kasiaaaaaa
Ja tez mam w srode wizytęJa te, w srode [emoji23] czyli bedzie wysyp informacji [emoji16] fajnie, bedzie co porównać. Mnie jest jakos tak nie dobrze ale bardziej od zgagi. A powiedzcie mi w ktorym tc bije serduszko poraz 1?
kasiaaaaaa
Ja dla dziewczynki zuzia, a dla chlopca antek ale ten moj nie zgadza sie na takie wiec bedzie ciekawieDziewczyny a myslicie już nad imionami?
Bo u mnie pewnje bedzie droga przez meke z imieniem dla dzidzi, bo mamy z mezem odmienne gusta
mamigotka
Przepraszam, że taki nieodpowiedni smutny temat, ale czy to możliwe że jeszcze nie widać zarodka w skończonym równym 6 tygodniu? Jest jeszcze szansa, że on się pokaże? Co się dzieję z b-hcg w przypadku braku zarodka? Może u którejś też nie było widać w tym czasie a później się jednak okazało że jest i było wszystko dobrze?
brak..wyobraźni
Dzieki, zaraz odpalam YT
Popatrz jeszcze tu
AP Fitness
Cześć Mama nadzieję że natchnę was do codziennej pracy nad własnym ciałem. Wystarczy kilka wskazówek, dobry plan i solidna motywacja by z kanapowego lenia zm...
www.youtube.com
[emoji6]
Carenik
Moze owulacja faktycznie byla pozniej? Co dr na to?Przepraszam, że taki nieodpowiedni smutny temat, ale czy to możliwe że jeszcze nie widać zarodka w skończonym równym 6 tygodniu? Jest jeszcze szansa, że on się pokaże? Co się dzieję z b-hcg w przypadku braku zarodka? Może u którejś też nie było widać w tym czasie a później się jednak okazało że jest i było wszystko dobrze?
brak..wyobraźni
U nas Arthur i Robert już jest [emoji18]
Dla chłopca pewnie Aleksander,Adrian,Adam lub Patryk( tak jak było wcześniej oprócz tych już nadanych)
Dla dziewczynki zawsze mieliśmy Alicja,Sara a mi jeszcze się podoba Ewa albo Kaja [emoji16]
Dla chłopca pewnie Aleksander,Adrian,Adam lub Patryk( tak jak było wcześniej oprócz tych już nadanych)
Dla dziewczynki zawsze mieliśmy Alicja,Sara a mi jeszcze się podoba Ewa albo Kaja [emoji16]
mamigotka
A co Ci powiedział lekarz? Bo u mnie ledwo było widać zarodek w piątym tygodniu ciąży, aczkolwiek coś tam ,coś tam było widać i Dr mówi że z tego będzie się tworzyć Zarodek.
Powiedział, że może być różnie, ale on w tej chwili nie widzi zarodka i mam czekać na rozwój sytuacji i ew. Kolejne usg za tydzień. Dodam, że dwa dni temu miałam plamienie.
reklama
mamigotka
Moze owulacja faktycznie byla pozniej? Co dr na to?
Wielkość pęcherzyka się zgadza z terminem miesiączki, więc nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć