reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Kobitki powiedzcie mi. Czy boli Was brzuch? Wczoraj bolal, dzis juz mniej raczej co jakis czas cos ciagnie ale ogolnie jest ok.( Tylko zgaga zaczyna mnie meczyc moze to ten progesteron?) Czy sa tu kobitki ktorym nic nie dolegalo? Brak bolu? Jutro jade rano na bete [emoji6] oby wszystko bylo dobrze za Was tez 3mam kciuki! [emoji6][emoji173]
Ja mam to samo. Musialam.nawet majtki bez gumki kupic bo bardzo mnie uwieraly w zasadzie brzuch bolal mnie nawet od jeansow. Takze spoko to chyba normalne. I ja od dzis mam zgage i mdlosci od 3 dni ale nie wymiotuje.

Przepraszam, że taki nieodpowiedni smutny temat, ale czy to możliwe że jeszcze nie widać zarodka w skończonym równym 6 tygodniu? Jest jeszcze szansa, że on się pokaże? Co się dzieję z b-hcg w przypadku braku zarodka? Może u którejś też nie było widać w tym czasie a później się jednak okazało że jest i było wszystko dobrze?

Przepraszam, że taki nieodpowiedni smutny temat, ale czy to możliwe że jeszcze nie widać zarodka w skończonym równym 6 tygodniu? Jest jeszcze szansa, że on się pokaże? Co się dzieję z b-hcg w przypadku braku zarodka? Może u którejś też nie było widać w tym czasie a później się jednak okazało że jest i było wszystko dobrze?
Moze owulacja faktycznie byla pozniej? Co dr na to?

U nas Arthur i Robert już jest [emoji18]

Dla chłopca pewnie Aleksander,Adrian,Adam lub Patryk( tak jak było wcześniej oprócz tych już nadanych)
Dla dziewczynki zawsze mieliśmy Alicja,Sara a mi jeszcze się podoba Ewa albo Kaja [emoji16]

A co Ci powiedział lekarz? Bo u mnie ledwo było widać zarodek w piątym tygodniu ciąży, aczkolwiek coś tam ,coś tam było widać i Dr mówi że z tego będzie się tworzyć Zarodek.

Powiedział, że może być różnie, ale on w tej chwili nie widzi zarodka i mam czekać na rozwój sytuacji i ew. Kolejne usg za tydzień. Dodam, że dwa dni temu miałam plamienie. :(

reklama
Do góry