reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Dziewczyny tylko nie zalamujcie sie jak nic na poczatku nie bedzie widac. U mnie nawet w 5+1 nie bylo nic...
Ale pecherzyk ciazowy powinno byc widac? Siostra tak miala (wpadka) nawet bety nie robila ani testu tylko jak poszla do gin ze boli ja brzuch i podejzewa torbiel (bo juz miala ) to jej pow ze jest w 4tc bo jest pecherzyk i pyk juz jest w 5mcc

Ale pecherzyk ciazowy powinno byc widac? Siostra tak miala (wpadka) nawet bety nie robila ani testu tylko jak poszla do gin ze boli ja brzuch i podejzewa torbiel (bo juz miala ) to jej pow ze jest w 4tc bo jest pecherzyk i pyk juz jest w 5mcc
No u mnie nic a nic nie bylo. Co ciekawe teraz mlody wyprzedza termin OM o 2 dni.

Dziewczyny a myslicie już nad imionami?
Bo u mnie pewnje bedzie droga przez meke z imieniem dla dzidzi, bo mamy z mezem odmienne gusta 8-)

U nas też będzie ciężko tym bardziej, że szukamy imienia europejskiego.
Mnie się bardzo podoba dla chłopca Szymon, ale w Holandii mówią Simon [emoji849]
Dla dziewczynki podoba mi się Mia. Na to mój mąż „to się mia z celem „ [emoji85][emoji85] wiec będzie zabawnie [emoji28]

Maz mi kupil. 45szt okolo 40zl
20190412_201945.jpeg
Screenshot_20190412-201933_Chrome.jpeg

Dziewczyny a myslicie już nad imionami?
Bo u mnie pewnje bedzie droga przez meke z imieniem dla dzidzi, bo mamy z mezem odmienne gusta 8-)
Ja ma Krzysia :)Ale zawsze mi się podobała Wikroria ❤i jak będzie córcia to tak zostanie, a dla chłopca chyba Antoś albo Wiktor bo też mi się podoba ❤Mężu za Antosiem także będzie przeprawa haha

reklama
Do góry