motylkowelove
Fanka BB :)
Mi pisanie tutaj nie przeszkadza co wiem doradze , głównie czytam , ale dużo nie pisze bo po prostu jestem na innych wątkach [emoji4] nie da się ogarnąć wszystkiego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po informował opozycji . tak sie dziwnie ułożył . a chcialam isc na 4d wiec nie wiem czy jest sensAha, a lekarz to przedstawia w taki sposób, że powinnaś się martwić czy tylko Cię informuje, że dziecko ma niefortunną pozycję do badania?
To i ja się wypowiem w temacie wątku zamkniętego. Dołączyłam do Was jak już dziewczyny się przeniosły na fb więc może i niektóre wpisy są również kierowane do mnie. Dołączyłam w momencie kiedy byłam po badaniach połówkowych i lekarz powiedział, że jest wszystko dobrze więc odrobinę odetchnęłam chociaż dokąd nie będę miała zdrowego dziecka w domu to nie będę w pełni spokojna. Czytałam Was od dawna i o ile niektóre dziewczyny poruszały sprawy prywatne np: relacje z mężami, teściowymi itp czytałam i myślałam sobie, że całe szczęście w sumie nie mam najgorzej na świecie uśmiechałam się jak czytałam posty Sabi, żal mi było jak Mamaxtrzy pisała o swoich przejściach i rodzinnych i problemach z akceptacją wagi, o trudniej sytuacji Mamusi96, itp itd, ale to był dodatek do tego po co tu wchodziłam czyli ciąża i przyszły poród. To dzięki Wam jak mi lekarz przepisał heparynę dowiedziałam się, że jest to częste w przypadku poronień nawykowych, dzięki wam dowiedziałam się, że mogę mieć ją refundowaną a nie płacić 100%, że plamienia i krwawienia nie muszą oznaczać końca ciąży tylko np; krwiaczki, które się wchłoną i o karmieniu piersią gdzie ja przeszłam prawdziwą szkołę życia i myślałam, że się do niczego nie nadaję.
Chciałyście założyć wątek zamknięty to to zrobiłyście widzę, że niektóre dziewczyny przeniosły się tylko tam i tam dzielą się swoimi doświadczeniami. Mnie jest tylko szkoda, że pewnie sporo ciekawych rzeczy, z których można by skorzystać umknie, ale cóż takie jest życie jedne dziewczyny odeszły może inne przyjdą
Chyba mowisz ona tej ogolnej grupie...mamy juz swoja, z dziewczynami tylko stądWitam was dzis nie spie od 6, juz zjadlam drugie sniadanie ostatnio budze sie mega glodna jak nigdy, znowu zapowiada sie upalnie moze chociaz jakas burza przyjdzie.
Ja za ta grupa na fb nie moge nadazyc tyle postow i komentarzy hehe
Chyba mowisz ona tej ogolnej grupie...mamy juz swoja, z dziewczynami tylko stąd
Dziękuję ci bardzo ,[emoji4][emoji9] bo jak czytam to właśnie jeśli sa blizniaki to one razem się Soba zajmują , bawią się , oglądają na wzjaem , Poprostu nie trzeba im poświęcać czasu tyle bo mają siebie na wzajem , niz jeden maluszek [emoji4]