reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Mam nadzieję że poczuje ruchy . Wizytę mam dopiero 27.08
To i tak super, ja swoją będę miała dopiero w październiku :D małego widziałam 3 tygodnie temu i teraz muszę wytrzymać do 34tc :)
Na szczęście kopie i się kręci więc wiem że wszystko u niego ok.
Ale nie ma reguły na wyczuwa nie ruchów :)
Nie bez powodu zdarzają się ciąże z zaskoczenia, kobieta potrafi do samego porodu nie wiedzieć że jest w ciąży bo nie czuła ruchów i tyle. :)
Lekarz na pewno rozwieje twoje wątpliwości a jeśli bardzo cob to stresuje to może warto podjechać do szpitala, niech zerknal czy wszystko ok :) :)

To i tak super, ja swoją będę miała dopiero w październiku :D małego widziałam 3 tygodnie temu i teraz muszę wytrzymać do 34tc :)
Na szczęście kopie i się kręci więc wiem że wszystko u niego ok.
Ale nie ma reguły na wyczuwa nie ruchów :)
Nie bez powodu zdarzają się ciąże z zaskoczenia, kobieta potrafi do samego porodu nie wiedzieć że jest w ciąży bo nie czuła ruchów i tyle. :)
Lekarz na pewno rozwieje twoje wątpliwości a jeśli bardzo cob to stresuje to może warto podjechać do szpitala, niech zerknal czy wszystko ok :) :)
A czemu tak długo musisz czekać na wizytę jeżeli mogę wiedzieć? Wiesz to jest moja ciąża wyczekane bo pierwsza straciłam w 8tygodniu i też przez to się martwię

A czemu tak długo musisz czekać na wizytę jeżeli mogę wiedzieć? Wiesz to jest moja ciąża wyczekane bo pierwsza straciłam w 8tygodniu i też przez to się martwię
Siedzę w UK, tutaj są tylko 2 usg przez całą ciąże, ja ze względu na nisko umiejscowione łożysko będę miała trzecie w 34tc.

Domyślam się, ja miałam straszna panikę na początku, aż mi mąż detektor tetna kupił :)

Cześć dziewczęta;) nie wyspałam się dzisiaj.. Dokuczaly nogi, ciągle siku i jeszcze nam nietoperz wpadł w nocy do pokoju.. Dobrze ze mąż był to tylko się schowałam pod kołdrę i alarm wszczęłam heh. No a od 5 mała jakieś tańce mi urządza, będzie chyba ranny ptaszek po tacie..

Hej a ja nie spie od 2 czy 3... Syn sie przebudzil wiec wstalam od razu do wc. On zasnął a ja nie mogłam. I co dziwne dalej nie chce mi sie spać...

Dzień dobry ja też już nie śpię, czekam na obchód co ciekawego mi powiedzą z tymi ruchami to w 1 ciąży bardzo słabo czułam A zaczynało sie tak od 20 tygodnia, jeszcze się rozkręci, zobaczysz;)

Dzień dobry ja w pierwszej ciąży też słabo czulam ruchy a bylam szczupła dla mnie skakajacy ;)brzuch u innej kobiety to byla jakaś magia☺ a w tej ciąży czuje od 16 tyg.

reklama
A w którym tygodniu w czuliscie ruchy w pierwszej ciąży?
Ja w 13+ poczułam pierwsze puk i motylki później do 16tc tak sporadycznie puk raz na jakis czas motylki bulgotanie głównie po 16tc coraz więcej pukania a później już mała się kręciła wiercila [emoji4] tle ze ja mam ja tak ułożona i łożysko wysoko na tylnej ścianie i chuda jestem mam cienkie powłoki temu bardzo szybko i dokładnie poczułam cokolwiek

Do góry