reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Ja dalej nie kumam [emoji16] ale chyba moje myślenie ciążowe zakluca [emoji23]

Ja jak idę robić badania normalnie płacę ile mi tam wyjdzie , a wyniki konsultuje normalnie u mojej doktorki na wizycie . Robię badania raz na miesiąc i wizytę też tak mam [emoji4] nie mam osobnych wizyt na wyniki czy recepty.
To pewnie masz ginekologa-endokrynologa. Moj np jest tylko ginekologiem, a tarczyce konsultuje z moja endokrynolog ;) natka robi tak samo.

reklama
A mnie codziennie pod koniec dnia bolą plecy i takie dziwne odczucia na brzuchu po bokach chyba wiazadla dają o sobie znać, bez względu czy dzien aktywny czy nie bardzoojej a co to będzie później

A mnie codziennie pod koniec dnia bolą plecy i takie dziwne odczucia na brzuchu po bokach chyba wiazadla dają o sobie znać, bez względu czy dzien aktywny czy nie bardzoojej a co to będzie później

Witaj w klubie mam dokladnie tak samo, tylko plecy czasem bola caly dzien :/

Dziewczyny prosze o jakieś inspiracje na jutrzejszy obiad, uwzględniając w nim 8letniego niejadka :D :D już nie mam pomysłów...

Dziewczyny prosze o jakieś inspiracje na jutrzejszy obiad, uwzględniając w nim 8letniego niejadka :D :D już nie mam pomysłów...
Pulpety zrob w sosiku :D albo kotlety..no u mnie zawsze zjedza :) ja nie wiem co zrobię, bo w te upaly gotuje sie w kuchni...ale chyba zrobie lekka zupe warzywna taka z duza ilością mlodej kapustki :)

Pulpety zrob w sosiku :D albo kotlety..no u mnie zawsze zjedza :) ja nie wiem co zrobię, bo w te upaly gotuje sie w kuchni...ale chyba zrobie lekka zupe warzywna taka z duza ilością mlodej kapustki :)
Mielone odpada, od kiedy jestem w ciąży na sam widok robi mi się słabo. A kotlety są u nas co trzy dni, bo to młoda toleruje i zjada jako tako :D ale chyba pyzy z mięsem kupie gotowe... Tez umieram w kuchni w te upały :/

reklama
Do góry