reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

No nie nadrobie tyle naprodukowalyscie...
Ja od rana na basenie z rodzinka, wrocilismy godz temu i padam :( zaraz cappuccino sobie zapodam.

Co do kosmetyków, dziewczyny naprawde odpusccie johnsona czy nivea...jakis czas temu byla mowa o tej stronce co laska bada sklad kosmetykow. Najlepsze hipp czy babydream z rossmana, ja bede miala tylko zel i szampon w jednym babydream oraz krem do pupy tej samej firmy. Johnsona mi sie odechcialo totatlnie po ostatniej aferze z zasypkami, co tam w srodku musi byc za chemia skoro raka powoduje?!

reklama
Tez nie jadlam tyle owocow, a teraz smakosz jestem, tylko leniuch i nic nie mam bo do sklepu nie poszlam:p

a wczoraj bylam w wawie na tych cotygodniowych badankach wszystko pieknie bardzo sie ciesze i o 16 25 wracalam do torunia i zagadalam sie z kumpela i przegapilam swoj pociag:D ale mi sie plakac chcialo, tzn jechal z innego toru niz bylo oznaczenie na poczatku ale powinnisny to przyuwazyc;) dobrze ze za 2 h mialam następny. ..

No nie nadrobie tyle naprodukowalyscie...
Ja od rana na basenie z rodzinka, wrocilismy godz temu i padam :( zaraz cappuccino sobie zapodam.

Co do kosmetyków, dziewczyny naprawde odpusccie johnsona czy nivea...jakis czas temu byla mowa o tej stronce co laska bada sklad kosmetykow. Najlepsze hipp czy babydream z rossmana, ja bede miala tylko zel i szampon w jednym babydream oraz krem do pupy tej samej firmy. Johnsona mi sie odechcialo totatlnie po ostatniej aferze z zasypkami, co tam w srodku musi byc za chemia skoro raka powoduje?!

Jest tez duzo podrobek johnsosna bo np jak pisze na opakowaniu johnsons&johnsons to juz jest zupelnie co innego ;)

Co do kosmetyków-umnie na początku do kąpieli tylko emolient (jeszcze zadecyduje jaki, ale chyba Emotopic z Pharmacerisa), krem do buzi na mrozy i coś do pupy:)

Owoce...teraz jak nigdy zjadam ich cala mase, dziennie robie ten moj koktajl, to juz tam wsadzam jarmuz, pietruszke, natke selera, kiwi, borowki, nektaryne, cytryne, jablko i arbuz :D a tak to nektarynki schidza jak woda u Nas i sliwki :)

Ostatnio wracamy z Wisly i na poboczu co chwile stoi staruszka z arbuzami, no tow koncu mowie do M, ze ma stanac i kupic. Wyszedl, poszedl, wrocil..wrzucil poliwe arbuza do bagażnika i z dziwna mina wraca do auta i mowi " a teraz wrocimy i sobie tego arbuza oprawisz w złota ramke.." 23zl polowa malego arbuza :cool2:

Smialismy sie pol drogi z tego arbuza, a jak kazalam po malinki skrecic, to M mnie prawie wzrokiem zabil :D

Grzesze... oj... [emoji23] [emoji85]
20180801_185218.jpg

Załączniki

• 20180801_185218.jpg
    20180801_185218.jpg
    63,5 KB · Wyświetleń: 295
reklama
Do góry