To pewnie masz ginekologa-endokrynologa. Moj np jest tylko ginekologiem, a tarczyce konsultuje z moja endokrynolog natka robi tak samo.Ja dalej nie kumam [emoji16] ale chyba moje myślenie ciążowe zakluca [emoji23]
Ja jak idę robić badania normalnie płacę ile mi tam wyjdzie , a wyniki konsultuje normalnie u mojej doktorki na wizycie . Robię badania raz na miesiąc i wizytę też tak mam [emoji4] nie mam osobnych wizyt na wyniki czy recepty.
reklama
motylkowelove
Fanka BB :)
Nie mam osobno gina i osobno endo-kardiologa [emoji4]To pewnie masz ginekologa-endokrynologa. Moj np jest tylko ginekologiem, a tarczyce konsultuje z moja endokrynolog natka robi tak samo.
Anet29
To ja zjadłam wszystkie Twoje zachcianki przed wczoraj miałam grochówke a dziś zjadłam uszka z barszczem od mamy [emoji16]
Osz ty motylku
Ale narobilas ochoty! Zaraz ide strugać ziemniaki [emoji4]Grzesze... oj... [emoji23] [emoji85]
Zobacz załącznik 883811
Anet29
A mnie codziennie pod koniec dnia bolą plecy i takie dziwne odczucia na brzuchu po bokach chyba wiazadla dają o sobie znać, bez względu czy dzien aktywny czy nie bardzoojej a co to będzie później
Witaj w klubie mam dokladnie tak samo, tylko plecy czasem bola caly dzien :/
Sabi32
Pulpety zrob w sosiku albo kotlety..no u mnie zawsze zjedza ja nie wiem co zrobię, bo w te upaly gotuje sie w kuchni...ale chyba zrobie lekka zupe warzywna taka z duza ilością mlodej kapustkiDziewczyny prosze o jakieś inspiracje na jutrzejszy obiad, uwzględniając w nim 8letniego niejadka już nie mam pomysłów...
Dagaa11
Mielone odpada, od kiedy jestem w ciąży na sam widok robi mi się słabo. A kotlety są u nas co trzy dni, bo to młoda toleruje i zjada jako tako ale chyba pyzy z mięsem kupie gotowe... Tez umieram w kuchni w te upały :/Pulpety zrob w sosiku albo kotlety..no u mnie zawsze zjedza ja nie wiem co zrobię, bo w te upaly gotuje sie w kuchni...ale chyba zrobie lekka zupe warzywna taka z duza ilością mlodej kapustki
reklama
MamaXTrzy
Ja wole teraz owoce niz cokolwiek w te upały. Nektarynki i jablka wygrywająJeny czy wy tez tak jecie owoce? Maliny, winogrona, banany no nie przejde obojetnie obok dla meza i dzieciakow truskawki bo mi sie juz przejadly
Mmmmmmmmmm pyyyychhaaaa. Narobilas mi smaka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] jutro robięGrzesze... oj... [emoji23] [emoji85]
Zobacz załącznik 883811