reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Ja dalej nie kumam [emoji16] ale chyba moje myślenie ciążowe zakluca [emoji23]

Ja jak idę robić badania normalnie płacę ile mi tam wyjdzie , a wyniki konsultuje normalnie u mojej doktorki na wizycie . Robię badania raz na miesiąc i wizytę też tak mam [emoji4] nie mam osobnych wizyt na wyniki czy recepty.
To pewnie masz ginekologa-endokrynologa. Moj np jest tylko ginekologiem, a tarczyce konsultuje z moja endokrynolog ;) natka robi tak samo.

reklama
A mnie codziennie pod koniec dnia bolą plecy i takie dziwne odczucia na brzuchu po bokach chyba wiazadla dają o sobie znać, bez względu czy dzien aktywny czy nie bardzoojej a co to będzie później

A mnie codziennie pod koniec dnia bolą plecy i takie dziwne odczucia na brzuchu po bokach chyba wiazadla dają o sobie znać, bez względu czy dzien aktywny czy nie bardzoojej a co to będzie później

Witaj w klubie mam dokladnie tak samo, tylko plecy czasem bola caly dzien :/

Dziewczyny prosze o jakieś inspiracje na jutrzejszy obiad, uwzględniając w nim 8letniego niejadka :D :D już nie mam pomysłów...

Dziewczyny prosze o jakieś inspiracje na jutrzejszy obiad, uwzględniając w nim 8letniego niejadka :D :D już nie mam pomysłów...
Pulpety zrob w sosiku :D albo kotlety..no u mnie zawsze zjedza :) ja nie wiem co zrobię, bo w te upaly gotuje sie w kuchni...ale chyba zrobie lekka zupe warzywna taka z duza ilością mlodej kapustki :)

Pulpety zrob w sosiku :D albo kotlety..no u mnie zawsze zjedza :) ja nie wiem co zrobię, bo w te upaly gotuje sie w kuchni...ale chyba zrobie lekka zupe warzywna taka z duza ilością mlodej kapustki :)
Mielone odpada, od kiedy jestem w ciąży na sam widok robi mi się słabo. A kotlety są u nas co trzy dni, bo to młoda toleruje i zjada jako tako :D ale chyba pyzy z mięsem kupie gotowe... Tez umieram w kuchni w te upały :/

reklama
Do góry