reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

@martakratka super wieści

Ja łóżeczko będę szykować na koniec listopada chyba że po drodze będą jakieś przesłanki ze coś się wykluje przed 21.12(chodź ostatnio termin z usg wyszedł 24.12). A jak nas zaskoczy to mąż wszystko ogarnie.
Obwód brzuszka 88cm, ale zaczyna od kilku dni rosnąć chyba w zastraszającym tempie bo jak go nie było do 19 tygodnia, to teraz już powoli widać.

reklama
Oj w poprzedniej ciazy to ja z 4 razy lezalam ale w 32 to przez Hipotrofie. Lekarz mi nawet mowil ze male szanse. Musze wszystko zarobic zeby do listopada dociagnac.
Natka witam w klubie ja pewnie tez rozpakuje sie w listopadzie zreszta nawet na tych pierwszych prenatalnych mam napisane ze 1;45 ze moge urodzić przed 34tc

Jestem po kochane :) zdrowiutkie 400g szczęścia :) chlopczyk :) Prawdopodobnie bez rozszczepu i SKS. Zrobimy jeszcze po 30 tyg badanie zeby byc pewnym. Ale ulga :) chyba zaczyna do mnie docierac ze jest w moim brzuszku malutki Jaś - bo tak chyna bedzie sie nazywał po moim ukochanym dziadziusiu...
Gratuluje!! Teraz odetchnij i sie ciesz! [emoji5][emoji4]

Moje łupy aliowo smykowe ;). Natka100- ciuchy ze smyka zamawialam w pt lub sobote, a dzis juz byla paczka.
IMG_20180731_185148.jpg
IMG_20180731_185633.jpg

Załączniki

• IMG_20180731_185148.jpg
    IMG_20180731_185148.jpg
    76,8 KB · Wyświetleń: 344
  • IMG_20180731_185633.jpg
    IMG_20180731_185633.jpg
    58,8 KB · Wyświetleń: 339
Jestem po kochane :) zdrowiutkie 400g szczęścia :) chlopczyk :) Prawdopodobnie bez rozszczepu i SKS. Zrobimy jeszcze po 30 tyg badanie zeby byc pewnym. Ale ulga :) chyba zaczyna do mnie docierac ze jest w moim brzuszku malutki Jaś - bo tak chyna bedzie sie nazywał po moim ukochanym dziadziusiu...

Ekstra :) waga tez piekna :)

To chyba dosc duzo z nas sie rozpakuje juz w listopadzie :) a listopad juz za 3 miesiace :D

Gratulacje super!

reklama
Do góry