reklama
MamaXTrzy
Fanka BB :)
20+3Super Ktory u Ciebie tydzien ciazy?
MamaXTrzy
Ale śliczne[emoji7]Kolejna paczka dojechała.. jeszcze chwila i będę bankrutem
Dagaa11
Link do: Obejrzyj film „Trening BOX & PULSE - ćwiczenia dla kobiet w ciąży” w YouTube
Kurcze miałam napisać tutaj posta, a przrz przypadek nowy wątek stworzyłam... Ale zerknąć możecie
Kurcze miałam napisać tutaj posta, a przrz przypadek nowy wątek stworzyłam... Ale zerknąć możecie
martakratka
No to prawie jak ja 20+2
Totois30
HappyElephant
Nie zamierzam przed urodzeniem dziecka wyjmować z pudeł ciuchów większych, niż 0-1 i 0-3. Te na 3-6 zdążę jeszcze wyjąćA tak wogole do jakiego rozmiaru robicie wyprawke?
Kupować będę pewnie niewiele, ale też nie zamierzam się rozpędzać dalej, niż pierwszy kwartał. Może pojedyncze sztuki na 3-6, jak mi coś w oko wpadnie na cieplejsze dni.
reklama
Dagaa11
Ja jestem zachwycona tą babeczką ja też bardzo dużo ćwiczyłam w.domu przed ciążą, w pierwszym trymestrze miałam zakaz bo mi się lekko kosmówka odklejała, za to teraz nadrabiam@Dagaa11 ale extra! Bylam az tak leniwa ze nawet nie zajrzalam do neta, chyba podzialam sobie z tym kanałem troche ja wczesniej duzo cwiczylam, ale pierwsze 2 miesiace ciazy chuchalam i dmuchalam , potem pogoda i spacery, ale zalezalo mi zeby cos porobic, dzieki