reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Właśnie w tv mowilo o samopoczuciu przy pelni. Ze psycholodzy twierdza ze fazy ksiezyca maja wplyw na nerwowość..no i ja to mam [emoji51] ale mnie pocieszylyscie ze nie tylko ja wychodze z siebie nad starszymi dziećmi [emoji23][emoji24][emoji24][emoji24]

reklama
Łooo jeny Ale produkujecie:p to mamy w końcu upalne lato:D przyszły tydzień też się zapowiada goracy:D u mojego męża w Holandi dziś 37 stopni nieźle co:o A tak w ogóle to odliczam dni bo już za tydzień razem z nami bedzie:) jutro wybieram się na szoping z mama i synem ciekawe czy da nam coś pooglądać czy tylko jape będzie wydzieral:D bo ostatnio to wstyd z nim gdzieś iść :-D

U nas dzisiaj tak szczelalo ze maskara i lało raz jak szczęlilo to myślałam że dom się rozwali [emoji33] ale fajnie się zrobiło takie rześkie powietrze [emoji846]
Teraz leżę na kanapie i odpoczywam bo jakoś nie mam siły i jeszcze od tego dnia ci zjadłam placki ziemniaczane to pobolewa mnie żołądek [emoji13][emoji13] wzielam nospe i czekam aż puści troszkę [emoji7] miłego wieczoru mamuśki[emoji6]

Ah dziewczyny, pocieszające jest to, ze Wasze dzieci zachowują się podobnie [emoji14] ja chyba mam takie nerwy, bo tyle czasu z nią spedzam od kiedy jestem na l4 i wszhstko mnie irytuje, na co wczesniej nie miałam az tyle czasu zwracać uwagi ;)

Czy bolą Was cycki? Bo ja od początku ciąży miałam spokoj bo karmiłam jeszcze, teraz mija dwa miesiące odkąd przestałam I moje piersi to teraz 2 wielkie bomby I tak mnie sutki bolą że masakra:o:o

Taa, to u mnie ta faza ksiezycowa dziala na seksualnosc, snia mi sie czworokaciki i pieciokaciki o cholera wie co jeszcze :cool:

A piersi w sumie bolą troche, bardziej sutki.

reklama
Akcja pod blokiem taka, że ręce opadają. Właśnie policja i pogotowie zabierają nam panią w ciąży z pod bloku która ma 3 promile, nago leżała koło ławki i wołała że chce do psychiatryka, podobno po dopalaczach..

A my tak drżymy o nasze dzidziusie..

Do góry