reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Jestem juz po :) zdjec nie mam ale chlopiec jest dalej chlopcem, nawet widzialam :D wazy 285g wszystko praktycznie zgodne z terminem bo jest tylko 2 dni mlodszy aaa i na kartce mam napisana dlugosc szyjki 4 cm, a robil przez brzuch wiec juz zglupialam i jeszcze dzidziu lezy glowa do gory :) ale mowil ze to sie moze zmienic wiec sie nie martwie narazie
Super gratuluję

reklama
Tydzień temu byłam na 2 USG dzidzia miała 17 cm , niestety nie mogła pomierzyć ani zobaczyć twarzy , nerek , no i płci (jakoś się specjalnie nie starala) wysłali mnie więc dzisiaj ( już po) na kolejne USG . Pani na ktora trafiłam była cudowna wszystko po sprawdzała ( wszystko przepatrzyla) i wszystko w najlepszym porzadku pępowina 3 naczyniowa łożysko z przodu (wciąż nie czuje ruchow) niestety pomimo skakania wziaz płeć nie potwierdzona ( na USG w Polsce 16 tydz była córa). Czy jest możliwość w Anglii w jakikolwiek inny sposób dowiedzieć się co noszę?

Hej widze ze wszystkie mamusie wzięło na placki ziemniaczane ja tez mam dzisiaj z gulaszem....
Co do badania szyjki ja zawsze mam badana recznie a teraz jak bylam w szpitalu to miałam badane ph i robione posiewy i jest ok....

Tydzień temu byłam na 2 USG dzidzia miała 17 cm , niestety nie mogła pomierzyć ani zobaczyć twarzy , nerek , no i płci (jakoś się specjalnie nie starala) wysłali mnie więc dzisiaj ( już po) na kolejne USG . Pani na ktora trafiłam była cudowna wszystko po sprawdzała ( wszystko przepatrzyla) i wszystko w najlepszym porzadku pępowina 3 naczyniowa łożysko z przodu (wciąż nie czuje ruchow) niestety pomimo skakania wziaz płeć nie potwierdzona ( na USG w Polsce 16 tydz była córa). Czy jest możliwość w Anglii w jakikolwiek inny sposób dowiedzieć się co noszę?
Idź prywatnie.

Ja mam dzisiaj jakis lekko nerwowy dzien. Moi synowie to czasem jak male dwulatki sie zachowują[emoji24] od grania to mozgi im przestaja działać czasami mam wrażenie [emoji24][emoji24] zawiozlam ich na trening. Mlody ma takie fochy ze jak go pytam czemy.nie zalozyl tych butow tylko inne to zaraz zaczyna ryczec i nie odpowiada. A najbardziej na świecie nie nawidze tego jak zadaje pytania i ktos nie odpowiada. Pokazac jakie ciuchy zalozyc, jakie buty, kanapke pod paszcze podać , zrób to, zrób tamto, jak mowie idź z psem to najwiecej sie nagadac trzeba CZEMU JA, Jezusie przenajswietszy kazdy chlop taki jest??? Zero wlasnego zdania i ogarniania siebie.Tyle lat maja a zachowują sie.od tego grania jak maluszki. Ale w sumie duzi chlopcy tez tak maja [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] musialam sie wygadac [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji53][emoji24][emoji23][emoji24][emoji24]

Mam wrażenie że od kilku dni upał w Warszawie cały czas narasta i ża ta cholerna kula ognia na niebie jest coraz bliżej i grzeje coraz mocniej :/ jest nie do wytrzymania, nie daje się żyć ;( pies ledwo dycha, my ledwo człapiemy, kooooszmar ;( czekamy na deszcz!!! Na burze z piorunami! Podziwiam Was że dajecie radę nad patelnią z tymi plackami ;) u mnie dzisiaj były tylko gnocchi z oliwkami i suszonymi pomidorami i serem i i tak spłynęłam przez te 10 minut w kuchni ;)

reklama
Do góry