reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Łooo jeny Ale produkujecie:p to mamy w końcu upalne lato:D przyszły tydzień też się zapowiada goracy:D u mojego męża w Holandi dziś 37 stopni nieźle co:o A tak w ogóle to odliczam dni bo już za tydzień razem z nami bedzie:) jutro wybieram się na szoping z mama i synem ciekawe czy da nam coś pooglądać czy tylko jape będzie wydzieral:D bo ostatnio to wstyd z nim gdzieś iść :-D

Wlasnie widzialam ze tam to jakas masakra najwieksze upaly od lat podobno :) tam sie wygrzeje to moze do nas przyjda mniejsze hehe

reklama
Ah dziewczyny, pocieszające jest to, ze Wasze dzieci zachowują się podobnie [emoji14] ja chyba mam takie nerwy, bo tyle czasu z nią spedzam od kiedy jestem na l4 i wszhstko mnie irytuje, na co wczesniej nie miałam az tyle czasu zwracać uwagi ;)

Moja corka teraz weszla w etap rozmowy samej ze soba :D albo ma mame peppe i noe raz wola "mamo" a ja "co" a ona ze nie nie to nie do mnie :D

Akcja pod blokiem taka, że ręce opadają. Właśnie policja i pogotowie zabierają nam panią w ciąży z pod bloku która ma 3 promile, nago leżała koło ławki i wołała że chce do psychiatryka, podobno po dopalaczach..

A my tak drżymy o nasze dzidziusie..
Dajcie spokój , co się dzieje z tymi dopalaczami to już przechodzi ludzkie pojeciecie , ostatnio parę nastolatków się zatruło tym dziadosterm ale żeby matka ? W ciąży ? W głowie się nie mieści [emoji33][emoji33]

Ah dziewczyny, pocieszające jest to, ze Wasze dzieci zachowują się podobnie [emoji14] ja chyba mam takie nerwy, bo tyle czasu z nią spedzam od kiedy jestem na l4 i wszhstko mnie irytuje, na co wczesniej nie miałam az tyle czasu zwracać uwagi ;)
Mam to samo[emoji23] ale chyba dzieci tez sie trochę nudzą w wakacje to tez są bardzo drazliwi[emoji24] do września niedaleko
Czy bolą Was cycki? Bo ja od początku ciąży miałam spokoj bo karmiłam jeszcze, teraz mija dwa miesiące odkąd przestałam I moje piersi to teraz 2 wielkie bomby I tak mnie sutki bolą że masakra:o:o
Mnie dopiero teraz przestaly boleć. Wcześniej mega mocno bolaly
Taa, to u mnie ta faza ksiezycowa dziala na seksualnosc, snia mi sie czworokaciki i pieciokaciki o cholera wie co jeszcze :cool:

A piersi w sumie bolą troche, bardziej sutki.
[emoji23][emoji23][emoji23] padłam
Akcja pod blokiem taka, że ręce opadają. Właśnie policja i pogotowie zabierają nam panią w ciąży z pod bloku która ma 3 promile, nago leżała koło ławki i wołała że chce do psychiatryka, podobno po dopalaczach..

Ale bym ją tlukla[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]. Patologia masakra..oby temu dzidziusiowi nic sie.nie stalo i mialo szanse normalna rodzinę

Wielkopolska. Konin. Zapraszam. Jest znośnie teraz po tym deszczu. [emoji16]
O mamo. Szkoda że nie ma samolotów na zawołanie:D
Heh dziewczyny z tym jedzeniem to mam 25 lat i od zawsze jem co najmniej godzinę jak wasze dzieciaki, no nie umiem inaczej.. Zresztą podobno tak zdrowiej;)
Ja też jem powoli.,może nie godzinę ale nie spieszy mi się. Ale na córkę się nie denerwuję, je jak chce ważne że je:D wiadomo że matka chce jak najlepiej żeby zjadła ciepłe..
Czy bolą Was cycki? Bo ja od początku ciąży miałam spokoj bo karmiłam jeszcze, teraz mija dwa miesiące odkąd przestałam I moje piersi to teraz 2 wielkie bomby I tak mnie sutki bolą że masakra:o:o
Ja odstawiam właśnie córkę od.piersi .. piersi same w sobie to nie, ale sutki to jest jakiś kosmos!!
Póki co poszło sprawnie, stanęłam.na wieczornym cycusiu ,którego nie wiem.jak zabrać..

To się nie nadaje nawet na komentarz...

reklama
No naprawdę , nie wiem czy te kobiety na tyle są głupie czy ja nie wiem , szkoda nerwów , o tym że urodzi zdrowe dziecko to wiem bo zawsze tak jest i znam wiele przypadków że kobiety piły paliły i żeby tylko to i rodziły zdrowe dzieci , a tutaj czlowiek drży o to maleństwo każdego dnia boi i wgl [emoji29][emoji29]

Do góry