reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Gratuluję wizyty Piękne imię Ignacy jest też na mojej top liście imion, chodź mąż i syn mówią już tylko Jasiulek o małym Ja też po wizycie wszystko oki, chłopak pozostał chlopakiemi, ułożony dupka do dolu dlatego te ruchy tak nisko czujeo wadze z doktorkiem nie rozmawialam jakoś a teraz patrze w domu na tym wydruku przyblizona waga 512 g no chyba teoche dużo
Również gratuluje udanej wizyty. Jasiek już jest zajęty i nie chciałam żeby był kolejny w rodzinie chociaż też mi się podoba. W Ignacym się zakochałam :-) Waga się nie przejmuj bo wiadomo że to tylko szacunkowa. Ja natomiast zauważyłam już w domu ze Pani doktor zła datę OM mi wpisała bo 15.03 a ja miałam 01.03 więc pomyłka o 2 tyg i tak myślę czy nie zadzwonić do tej kliniki i nie poprosić o korektę czy sobie darować skoro wszystko i tak wyglądało ok???

reklama
Również gratuluje udanej wizyty. Jasiek już jest zajęty i nie chciałam żeby był kolejny w rodzinie chociaż też mi się podoba. W Ignacym się zakochałam :-) Waga się nie przejmuj bo wiadomo że to tylko szacunkowa. Ja natomiast zauważyłam już w domu ze Pani doktor zła datę OM mi wpisała bo 15.03 a ja miałam 01.03 więc pomyłka o 2 tyg i tak myślę czy nie zadzwonić do tej kliniki i nie poprosić o korektę czy sobie darować skoro wszystko i tak wyglądało ok???
Pamiętaj zmienić tą datę na następnej wizycie. Pewnie jakis błąd się wkradł ;)

Dziewczyny powodzenia na wizytach! ✊✊✊ Czekamy na super wieści i piękne foteczki :)

Ja bym sobie darowała, bo to z OM, nie z USG. Poproś o zmianę na wizycie i tyle. Tu w Anglii na przykład OM nie ma najmniejszego znaczenia, jak już wyznaczą termin na podstawie USG w 13 tc i tego terminu się trzymają do końca :)

Nie leczy z czasem się poglebi wiem z doświadczenia ale cie pociesze wyadaje mi się że byłoby jeszcze gorzej przy córce ja jestem niemal pewna ze byłabym bankrutem jakbym miała dziewuszke więc może lepiej ze drugi syn
Potwierdzam . Nie umiem się powstrzymać przy córce [emoji16] u dziewczynki jest duuuzo więcej rzeczy do kupienia! Bo przecież sama sukienka to nie wszystko.. bo czapeczka musi pasować a jak ciepłej to opaska. No i buciki i torebeczka a no i sweterek też [emoji41] nie wspominając o spineczkach rajstopkach ...[emoji23]
Ale ile to frajdy sprawia!!!!!

Hejka, my już po dzisiejszej wizycie, wszystko super, córeczka macha rączkami i nóżkami ale jeszcze podobno z 2 tygodnie zanim to poczuję, bo to 18 tydzień :) Umówiłam się już na połówkowe, dzisiaj już się doczekać nie mogłam tej wizyty, do wieczora czas się dłużył :) ale na szczęście wszystko Oki i nie mamy żadnych ograniczeń poza tym żeby pilnować ciśnienia :) pozdrawiamy Was razem z Laurą i życzymy powodzenia na wizytach! :)

Hejka, my już po dzisiejszej wizycie, wszystko super, córeczka macha rączkami i nóżkami ale jeszcze podobno z 2 tygodnie zanim to poczuję, bo to 18 tydzień :) Umówiłam się już na połówkowe, dzisiaj już się doczekać nie mogłam tej wizyty, do wieczora czas się dłużył :) ale na szczęście wszystko Oki i nie mamy żadnych ograniczeń poza tym żeby pilnować ciśnienia :) pozdrawiamy Was razem z Laurą i życzymy powodzenia na wizytach! :)
Gratulacje u mnie tez miala byc Laura ale siurak jej wyrósł

reklama
Dziewczyny czy Wy po serduszkowaniu też macie podrażnienia? Trochę nawet krewka pociekła, z początku spanikowałam, że coś z dzieckiem nie tak ale potem poczułam, że się obtarłam i to pewnie stąd..

Do góry