reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

@natka100 doskonale opisalas jak sie czuję. Na dworze bylam z synkiem tylko godzinę. W tym chwile w sklepie. I tak wegetujemy w domu. Z bólem nastawilam rosół i znow leżę. Zapadlabym w sen najchętniej.

A ja bym chciala drugą CC. Pierwsza byla nieplanowana. Cos sie zaczęło dziac. Pewnie po oxy zaczelo leciec tetno..Odeszly brzydkie wody. A wpisali mi niewspolmiernosc. Jak sie okazalo dziecko duże i do tego okrecone pepowina 2 razy. Nie wiem jeszcze co mnie czeka. Moj lekarz jes z innego szpitala. Najwyzej bede rodzic gdzie indziej.

Eh a ja sie zastanawiam jak mi pozwolili rodzic i jak urodzilam jak corka tez tak byla dwa razy owinieta, wody mialam prawidlowe ale o tym owinieciu nawet nikt mi nie mowil a usg mialam dzien przed porodem robione :)

reklama
Aż tak ? U mnie mówią burze ale omija dosyć
Ponoć i przy akcji porodowej dzieci się okrecaja :/ tak czytam czasami o porodach to dużo dzieci się rodzi z tym węzłem nawet :/ straszne to jest ze ta pepowina tak może zrobić mogłaby być inaczej skonstruowana

Jezu, nie poznaje siebie... wczoraj na obiad wjechała zupka chińska, potem ciastka i drożdżówka. O 21 po wizycie zestaw z Maca z fantą... a dzisiaj wielka porcja placków z blach z masłem i majonezem... i zeby nie było, ze tylko niezdrowe to pojadłam to jabłkiem i gruszka [emoji23][emoji23][emoji23] chyba mały potrzebuje duzo energii [emoji16][emoji16]

Heh mi tez sie cos ostatnio stalo bo tylko bym jadla :) ale dzidziu w brzuchu bryka wiec pewnie sie cieszy jak zajadam :) tylko sie boje jutro na wage stanac co mi tam wyjdzie hehe

Aż tak ? U mnie mówią burze ale omija dosyć
Ponoć i przy akcji pogodowej dzieci się okrecaja :/ tak czytam czasami o porodach to dużo dzieci się rodzi z tym węzłem nawet :/ straszne to jest ze ta pepowina tak może zrobić mogłaby być inaczej skonstruowana

No juz dzis druga i druga ulewa :)
a na obiad mam pomidorowa, bo juz za mna kilka dni chodzila, jutro ide na wizyte to obiadek u tesciowej pewnie bede zajadac :) tyle z glowy hehe

No juz dzis druga i druga ulewa :)
a na obiad mam pomidorowa, bo juz za mna kilka dni chodzila, jutro ide na wizyte to obiadek u tesciowej pewnie bede zajadac :) tyle z glowy hehe
To u mnie ulewa była też ale jakoś w sobotę czy piątek teraz tak przelotnie chciałabym burze lekka a nie ulewe bo błyskawicy w tym roku nie widziałam [emoji23]
No ja jutro nie wiem co będę robić ... Łazanki chyba

To ekspresem wróciłaś... już sobie tak dumam przecież dopiero pokazywałas zakupy z Pl a wczoraj wizyta [emoji3] a w końcu byłaś u tego gina w Pl czy nie
Miałam iść prywatnie i oczywiście jak się stawilam to się okazało że oni przepraszaj ale im się karteczki w kalendarzu pomylił i oni myśleli że ja chciałam na sierpień a nie na lipiec i że oni już są aż za bardzo wypełnieni na dzisiaj i że w ramach przeprosin mogą mnie na czwartek zapisać po 18.00 :/:/
Trochę z pupy ale nie miałam już fizycznie czasu na szukanie innego wolnego gdzieś więc musiałam odpuścić :(

O no to faktycznie zapisali superowo ... mogli juz przyjąć jak wiedzieli , że nie miejscowa jesteś łosie jedne , no ale co poradzić ;/

reklama
@anna.24 mam dni, ze mam takie same zachcianki, ale niestety mij M czuwa i nie ma opcji na fast food czy cole czy duzo slodkiego:errr:

Ja musze urodzić SN bo sie pochlastam :D umieralam jak mi pępek operowali wiec CC sobie nie wyobrazam ..siostra moja miala pepowine na szyjce i co główka jej wyszla, to ja wciagalo, wiec polozna wsadzila lape po pache i odwiazala w brzuchu ;) Moj za to mial wezel prawdziwy, no roznie to bywa..

Na obiedzie bylam u mamy, dzieci sa u tatusia a M bede robic watrobke z cebulka :D choć ja nienawidze..
Burzy w koncu nie bylo..postraszylo, raz zagrzmialo i sie gotuje dalej.

A widzialam dzis kolorowa osmiorniczke dla pewnego dzidziusia z babyboom :p sliczna, wysle fotke jak mama doszyje oczka ;)

@Zuzik1981 kochana posciel do wozka wyszla cudna, sama sie zakochalam w tym materialku i dla siebie jutro szyje takze :)

Do góry