reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Ja cala noc spalam na czuja z przerwami. Dzidzius tez spal i ciagle czekalam kiedy będzie kopał. Jakieś schizy mi sie włączyły. Teraz od rana juz kanapke z dzemem zjadłam zeby Maluszka obudzić[emoji23] musze zaraz podniesc tyłek a tak mi się nie chce. Najchętniej to bym lezala do południa.

Ooo obudzilam Jedrusia[emoji7]

Witajcie ;) dzis 18+4, jeszcze chwile i bedzie połowa ;) ale to leci. Dostałam wczoraj od teściowej stetoskop do badania tętna malucha, ale niestety nic oprocz jelit nie słyszę :D moze chociaz jak bede bardziej czuc ruchy to bede słyszeć. Ja dzis nam dzien odpoczynku, posprzątam i bede sie zajmować sobą, a jutro wizyta wieczorem. Ale sie uśmiałam z tej ksiazki „ciężarówka przez 9 miesięcy”, jest rewelacyjna :D i jakby odzwierciedla moje przeżycia i objawy tydzien po tygodniu, wiec chyba jestem książkowym przykładem :D miłego dnia i udanych wizyt :)

Powodzenia na wizytach:*
@lucalew jasne dzieki, w foteliku nosidelku to pewnie malenstwu tyciemu wygodnie jezdzic a tak to wszedzie naokolo widze gondole no i zima wiec pewnie duzo ubran bedzie wiec fotelik nosidelko tylko do auta, a faktycznie na poczatek niezly ten z wozka zeby dzidzia sobie lezala a pozniej sie zmieni na fotelik starszaka niemowlaka;) ale pozniej bede sie starala jeszcze bardziej ogarnac temat;)

Hej, powodzenia na wizytach. :)

Dziewczyby ja sie przeraziłam...
Zważyłam sie rano i mam 8 kg na plusie. Osiem kilo. Osiem kur.....a! Momentalnie poczułam się jak słoń:( musze sie ogarnąć, bo w takim tempie do porodu bede miala na liczniku +20.... Chyba ide na rekord co? ;)

Hej, powodzenia na wizytach. :)

Dziewczyby ja sie przeraziłam...
Zważyłam sie rano i mam 8 kg na plusie. Osiem kilo. Osiem kur.....a! Momentalnie poczułam się jak słoń:( musze sie ogarnąć, bo w takim tempie do porodu bede miala na liczniku +20.... Chyba ide na rekord co? ;)
Ja mam 6, gonie Cie[emoji123]

reklama
Do góry