reklama
MamaXTrzy
Fanka BB :)
Powodzenia. Trzymam kciuki[emoji8]Kochane bardzo proszę trzymajcie za nas dzisiaj kciuki. O 8:30 mam wizytę u ginekologa. I szczerze mówiąc stresuje się (
MamaXTrzy
Ja cala noc spalam na czuja z przerwami. Dzidzius tez spal i ciagle czekalam kiedy będzie kopał. Jakieś schizy mi sie włączyły. Teraz od rana juz kanapke z dzemem zjadłam zeby Maluszka obudzić[emoji23] musze zaraz podniesc tyłek a tak mi się nie chce. Najchętniej to bym lezala do południa.
Ooo obudzilam Jedrusia[emoji7]
Ooo obudzilam Jedrusia[emoji7]
PatkaPatka
Witam się i ja, rozpoczynamy 21tc, 50% za nami, 140 dni do ptp a ja się zastanawiam kiedy to zleciało jeszcze moment i będziemy tulić swoje maluszki!
Miłego dnia i powodzenia na wizytach :*
Miłego dnia i powodzenia na wizytach :*
anna.24
Witajcie dzis 18+4, jeszcze chwile i bedzie połowa ale to leci. Dostałam wczoraj od teściowej stetoskop do badania tętna malucha, ale niestety nic oprocz jelit nie słyszę moze chociaz jak bede bardziej czuc ruchy to bede słyszeć. Ja dzis nam dzien odpoczynku, posprzątam i bede sie zajmować sobą, a jutro wizyta wieczorem. Ale sie uśmiałam z tej ksiazki „ciężarówka przez 9 miesięcy”, jest rewelacyjna i jakby odzwierciedla moje przeżycia i objawy tydzien po tygodniu, wiec chyba jestem książkowym przykładem miłego dnia i udanych wizyt
Totois30
Powodzenia na wizytach:*
@lucalew jasne dzieki, w foteliku nosidelku to pewnie malenstwu tyciemu wygodnie jezdzic a tak to wszedzie naokolo widze gondole no i zima wiec pewnie duzo ubran bedzie wiec fotelik nosidelko tylko do auta, a faktycznie na poczatek niezly ten z wozka zeby dzidzia sobie lezala a pozniej sie zmieni na fotelik starszaka niemowlaka ale pozniej bede sie starala jeszcze bardziej ogarnac temat
@lucalew jasne dzieki, w foteliku nosidelku to pewnie malenstwu tyciemu wygodnie jezdzic a tak to wszedzie naokolo widze gondole no i zima wiec pewnie duzo ubran bedzie wiec fotelik nosidelko tylko do auta, a faktycznie na poczatek niezly ten z wozka zeby dzidzia sobie lezala a pozniej sie zmieni na fotelik starszaka niemowlaka ale pozniej bede sie starala jeszcze bardziej ogarnac temat
Dagaa11
Hej, powodzenia na wizytach.
Dziewczyby ja sie przeraziłam...
Zważyłam sie rano i mam 8 kg na plusie. Osiem kilo. Osiem kur.....a! Momentalnie poczułam się jak słoń musze sie ogarnąć, bo w takim tempie do porodu bede miala na liczniku +20.... Chyba ide na rekord co?
Zważyłam sie rano i mam 8 kg na plusie. Osiem kilo. Osiem kur.....a! Momentalnie poczułam się jak słoń musze sie ogarnąć, bo w takim tempie do porodu bede miala na liczniku +20.... Chyba ide na rekord co?
MamaXTrzy
Ja mam 6, gonie Cie[emoji123]Hej, powodzenia na wizytach.
Zuzanka1402
Ja też +6, ale staram się ograniczać już teraz... Bo mi po poprzedniej ciąży jeszcze zostało do zrzucenia...Ja mam 6, gonie Cie[emoji123]
reklama