A teraz nie będziesz miała problemu karmić czy po takiej operacji to już nie możliwe?@MamaXTrzy co Ci powiedział? Kurde faceci sa jednak z marsa...
Co do cyckow..ja mialam cale zycie..sutki. tak same sutki, byl to moj mega wielki kompleks. Rok temu zdecydowalam.sie na operacje, chcialam ladne, jedrne piersi i przede wszystkim je miec. W planie mialam operacje 5 lat. Tego jak sie poczulam po operacji nie da sie opisac. Pani doktor wyczarowala mi piekne 75C. Teraz mam D/E, ale dozywotnia gwarancje, ze beda zawsze jedrne
reklama
lucalew
Fanka BB :)
Uważam podobnie, dla mnie mimo trudności to byl cudowny czas dla mnie i synka. Nie karmilam piersią nigdy przy ludziach czy tzw miejscach publicznych ale nie tyle z samego wstydu że pierś miałaby być na chwilę obnazona co często bez nakładek nie dało rady. Teraz zobaczymy jak będzie ale jeśli pojawią się problemy to już tak łatwo nie odpuszczę i będę prosić o pomoc doradcę laktacyjnego nie raz tylko ile będę musiała. Taki jest plan ale tak jak już wcześniej pisałam czas pokaże jak będzie.A ja bardzo chce karmić piersią, ale zobaczymy jak będzie, bo córkę karmilam i piersią i mm bo za mało było pokarmu i mało przybierala na wadze. Pozniej trochę się poprawiło i tak dociagnelysmy do 1,5 roku i sama się odstawila. Ja uważam ten czas za wspaniały, uwielbiałam karmić, chodź nigdy przy ludziach nie musiałam i nie chciałam bo to jest bardzo intymna chwila dla mamy i malucha, więc zawsze jakoś to.organizacyjnie fajnie wychodziło. Mleko matki mega zdrowe, choć wiem że nie ma reguły ale córka bez antybiotyku prawie 7 lat, zdrowa jak rybka, nie bardzo wiemy co to poważna choroba czy ostre przeziębienie.
motylkowelove
Dla mnie karmienie dziecka wydaje się czymś pięknym jako fotograf często robiłam zdj karmiącej mamy i u mnie rozczulalo . Sama tez chce karmić jeśli będzie taka moc jednak jak będzie nie moc to butla ...a jakbym już karmiła max do roku czasu to taki max bo człowiek uziemiony .
Współczuję łez i niezrozumienia... mój mąż jest cudowny teraz tym bardziej .
My wgl takie papużki jesteśmy .
Obydwoje nie mieliśmy łatwo w życiu i oboje doceniamy siebie i to ile mamy .
Sabi lol nie za ostre opalanie? Ja to nie wychodzę na słońce z resztą i tak mnie slabi [emoji23]
Wróciliśmy i padam [emoji4] dobrej nocki
Sabi lol nie za ostre opalanie? Ja to nie wychodzę na słońce z resztą i tak mnie slabi [emoji23]
Sabi32
U mnie mozliwe, bo mama implant pod mmięsień. Bez problemu moge karmic, ale gdybym miala pod gruczol, to nie byloby takiej opcji.A teraz nie będziesz miała problemu karmić czy po takiej operacji to już nie możliwe?
Sabi32
ee nie, doktorka pytalam, ale oczywiscie filtr wysoki mialam no bylismy 3 godz z czego godzinka w ziiiimnej wodzie i czesc w cieniu, ale mnie mega szybko lapie slonko.Dla mnie karmienie dziecka wydaje się czymś pięknym jako fotograf często robiłam zdj karmiącej mamy i u mnie rozczulalo . Sama tez chce karmić jeśli będzie taka moc jednak jak będzie nie moc to butla ...a jakbym już karmiła max do roku czasu to taki max bo człowiek uziemiony .
HappyElephant
Za godzinę nie. My kiedyś dostaliśmy całkiem fajną kasę, ale kwitliśmy na lotnisku we troje chyba z sześć godzin, jeśli nie więcej.To odszkodowanie chyba sie dostaje za opóźnienie?
motylkowelove
Kochana nie musisz miec obaw , ale uważaj na oparzenia właśnie [emoji4] ja to taki histeryk [emoji23]ee nie, doktorka pytalam, ale oczywiscie filtr wysoki mialam no bylismy 3 godz z czego godzinka w ziiiimnej wodzie i czesc w cieniu, ale mnie mega szybko lapie slonko.
Dagaa11
Sabi zrobiłaś dzisiaj furorę na FB, dalej nie moge przestać się śmiaćee nie, doktorka pytalam, ale oczywiscie filtr wysoki mialam no bylismy 3 godz z czego godzinka w ziiiimnej wodzie i czesc w cieniu, ale mnie mega szybko lapie slonko.
reklama