lucalew
Fanka BB :)
Hehe o tej porze chodzę spać bardzo rzadko. Oglądam z M kabaret a synek śpi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie umiem.zasnąć, z moim sie poklociłam. Niby mam to w dupie, ale ciśnienie mi podniósł i spać się odechciało...Co robicie? Spicie?
Wszystko zależy od pogody ale złota zasada jest żeby ubierać dziecko jedną warstwę więcej niż siebie. Pamiętać że kocyk liczymy jako okrycie. Jak są mrozy i wieje wiatr to temp jest bardziej odczuwalna więc wszystko też zależy ile będziesz spacerować itd. Ja do takiego kombinezonu zakrywalam kocykiem. Ubieralam body z długim rękawem lub krótkim plus bluzkę z długim i rajstopki.Najpierw powiem ze przykro mo dziewczyny z powodu chlopow, nie bede pisac ze ja czuje ze my teraz rozkwitamy i dobrze nam jak nigdy, ale nie ma co sie porownywac szczególnie ze wiekszosc z was ma juz dzieci a to dla mnie zagwostka jak to bedzie np za 10 lat. Po waszych postach ucze sie tylko ze musze duzo gadac z chlopem, zeby kazdy wiedzial co chce i czego oczekuje, ale jak czasu brak to kiedy rozmawiac? Zycie zycie...
A generalnie pytanie mam takie. Glownie do mamus albo do jeszcze bezdzietnych z pojeciem bo chodzi mi o te kombinezony co kupilysmy w smyku np. Jak jest zima to generalnie kiedys one sie sprawdzaja? Jak ubierac dzidzie, najpierw pajac potem kobminezon? No i wlasnie, mozna jeszcze kocyk i tak wyjsc w zime np do lekarza, czy trzeba jeszcze taka kurtke kombinezon? Kto pomoze nierozganietej jesli ktos nie ma tego kombinezonu ze smyka powiem ze jest baaardzo gruby i ma podszewke z bawelny. No mis na maxa ale taki gruby.
Zdecydowanie bo wkładasz tylko rączki i zapinasz. My mamy od dołu jeszcze odpinany np żeby zmienić tylko pieluszke i wywijane rękawki z opcją rękawiczek. Mąż kupił też w smyku ale to było 3 lata temu. Poszukaj może na olx albo na fb na grupach sprzedażowych ze swojej okolicy.@lucalew ale piekny, pewnie praktyczniejszy taki niz te w ktorych sie zakochalam co?
Miałam 3 takie polarowe/miskowe i używałam jak temperatura była na + i nie wiało a na chłodniejsze dni czy mrozne uzywalismy ten grubszy. Te polarowe/miskowe to pamiętam że jesień i wczesna wiosna. Ciężko stwierdzić jaka będzie zima. Mamy oba więc będziemy używać w zależności od pogody.Sa sa , ale nie chce zeby sie te zmarnowaly jakbys miala takie ze smyka co wrzucilam zdjecie r 56 i podobny rozmiar 62 to jakbys je uzytkowala, jesli bym kupila taki jak piszesz, ktory wydaje super praktyczny, to bede w ogole ich uzywac??