reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Piersi zmieniają kształt od ciąż, tycia i chudnięcia, a nie od samego karmienia. To mit ;) U mnie poza pierwszym miesiącem czy dwoma, gdy faktycznie bywały nabrzmiałe, nie było różnic w wielkości.

reklama
Ja zawsze miałam c w ciąży urosły do D i tak zostało. Jak narazie mieszczę się w swoje staniki i mam nadzieje ze tak zostanie. Jeśli nic nie przytyje tak jak radzi ginekolog to chyba piersi tez nieznacznie się powiększą. Swoją drogą zastanawiam się jaki stanik do karmienia kupić ile większy?

@MamaXTrzy a co sie stalo? Nie doczytalam.czegos? Co M znowu nawywijal? Te chlopy...
Ja postanowilam sobie sie nie czepiac bo nie mam czego i dziekowac ze mam takiego faceta jakiego mam...
Po prostu jego głupota nie zna granic czasami. Ryczalam pol dnia, poszlam do biedronki bo juz nawet smarkow nie mam w co wycierac przyleciał po mnie tylko weszlam do domu i zas sie rozryczalam , nie moge jakos olac tego co mi powiedział a on w najlepsze oglada sobie film, ledwo kanapkę w siebie wcisnelam

Widzę, że wiekszosc facetów ma jakies uwstecznione myślenie. A ciaza zony dziala jeszcze jak rozrusznik - niestety oni mysla ze wszystko jest jak na filmie, ciaza, poorod a to ze trzeba sie oszczędzać i bardziej dbać o siebie to wymysl glupich bab. ...

My dzis bylismy na działce ze znajomymi. Dzieci sie wyszalaly więc fajnie minal dzien.
Ja mojemu kiedys powiedzialam ze to ze kobiety w ciazy maja sie nie denerwować to nie dlatego ze takie mają widzimisie tylko dlatego ze moze to niesc za sobą konsekwencje

Hej dziewczynki, muszę powiedzieć, że po porannej kłótni M. się zrekompensował, przeprosił, zabrał nas na obiad do Czech a potem na lody, byliśmy z przyjaciółmi i ich niespełna rocznym synkiem.. taki słodziak, że już nie mogę doczekać się aż będę mogła tulić swojego :)

Co do karmienia też się tego boję, będę karmić ale dla mnie to też żadna przyjemność, nie lubię tak jak i Wy dotykania piersi, jakoś mnie to drażni, nie mówiąc o tym, że będę się krępować karmić w miejscach publicznych. Aaa no i po drugie boję się że te piersi będą nieładne po karmieniu :(
Moj ogląda film i ma gdzies ze caly dzien rycze

@MamaXTrzy co Ci powiedział? Kurde faceci sa jednak z marsa...
Co do cyckow..ja mialam cale zycie..sutki. tak same sutki, byl to moj mega wielki kompleks. Rok temu zdecydowalam.sie na operacje, chcialam ladne, jedrne piersi i przede wszystkim je miec. W planie mialam operacje 5 lat. Tego jak sie poczulam po operacji nie da sie opisac. Pani doktor wyczarowala mi piekne 75C. Teraz mam D/E, ale dozywotnia gwarancje, ze beda zawsze jedrne :)

Mąż kupował mi wtedy te kapturki tylko żaden nie pasował albo nie umiałam użyć małe były za małe duże za duze. Może powinnam teraz tym się pointeresowac markami rozmiarami bardziej
Osobiście polecam doradcę laktacyjnego jak komuś zależy na KP. Dużo wiedzy można uzyskać z blogu Link do: Hafija.pl

@MamaXTrzy co Ci powiedział? Kurde faceci sa jednak z marsa...
Co do cyckow..ja mialam cale zycie..sutki. tak same sutki, byl to moj mega wielki kompleks. Rok temu zdecydowalam.sie na operacje, chcialam ladne, jedrne piersi i przede wszystkim je miec. W planie mialam operacje 5 lat. Tego jak sie poczulam po operacji nie da sie opisac. Pani doktor wyczarowala mi piekne 75C. Teraz mam D/E, ale dozywotnia gwarancje, ze beda zawsze jedrne :)
Palnal o rozwodzie, oczywiście nie przemyślał ze ja to wezmę do siebie. A teraz udaje ze nie ma tematu.

reklama
Do góry