reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Ja teraz zjadlam kolacje i mala tancuje w brzuchu ;) M nie wrocil z pracy, tylko prosto do mamy, bo ich znajomy z Warszawki wpadl na pare dni, wiec pojechal posiedziec. Ja będę ogladac " na wspolnej" zaraz ;)
Glowa mnie cos boli i zgaga meczy po bigosie, bleee :/
Ostatnio na fb wyswietlil mi sie jakis sklep "bobasek" ? Cos takiego i super ceny mieli i fajne ciuszki. Jak znajde to podlinkuje.

@martakratka tragedia :( nie wyobrazam sobie tego bólu..teraz ogladalam uwage, tez minsie wyc chcialo :/ lekarze to jednak czasami konowaly konkretne :(

Właśnie dziewczyny jak jest u was z praniem nowych ciuszków? Wszystko na 90 stopni? Na metkach producenci podają temp. 40 ale nie wyobrażam sobie tak prać ciuszków dla noworodka, czy przesadzam?
Przesadzasz. Delikatny proszek dla dzieci i 40 stopni, MAX 60. Najlepiej według metek. Bój się Boga, zniszczysz ciuchy gotując je w takim wrzątku :D

Ja dziś cały dzień poza domem ... teraz prysznic i nyny padam xD
Przedobrzylam z chodzeniem i lewy bok coś kuje ni no to jajnik ni co także poczytałam Was ale muszę iść spać [emoji4]

A trzebabylo ryczec do 4? :cool2: ha ha mowi ta co może ryczec co 15 min :p
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] kobiety to jednak skomplikowane są[emoji23] szkoda ze faceci nie rozumieja. Jest sporo książek o rozumowaniu facetów np Dlaczego mężczyźni kochają zolzy, Dlaczego mężczyźni poslubiaja zolzy teraz wyszla ksiazka bardzo fajna podobno Oczami mezczyzny a o kobietach to co[emoji23]

Latwo się mówi z tym lezeniem. Ja ogólnie i tak dużo leze i odpoczywam bo czulam ze tak moze byc. Ale ca ly czas leżeć nie moge przy aktywnym4 latku . na dodatek moj zmienił prace i ma dwie zmiany a na dwojke to go prawie cały dzień nie ma. Ehhh

reklama
A gdzie szukasz? Może popatrz na jakiś lokalnych stronach albo olx.
Kurcze nie wiem co Ci poradzić...
Dodaj może post na FB i poproś o udostępnianie może akurat ktoś ze znajomych lub znajomych znajomych coś będzie wiedział...

Olx, gumtree, facebook. I nic :( już naprawdę nie mam siły ehh
A obecne mieszkanie które wynajmujemy nie nadaje się nawet dla niemowlaka bo są tu według mnie nieodpowiednie warunki.. i sąsiedzi.. :(

Do góry