reklama
Sabi32
Fanka BB :)
Ja teraz zjadlam kolacje i mala tancuje w brzuchu M nie wrocil z pracy, tylko prosto do mamy, bo ich znajomy z Warszawki wpadl na pare dni, wiec pojechal posiedziec. Ja będę ogladac " na wspolnej" zaraz
Glowa mnie cos boli i zgaga meczy po bigosie, bleee :/
Ostatnio na fb wyswietlil mi sie jakis sklep "bobasek" ? Cos takiego i super ceny mieli i fajne ciuszki. Jak znajde to podlinkuje.
@martakratka tragedia nie wyobrazam sobie tego bólu..teraz ogladalam uwage, tez minsie wyc chcialo :/ lekarze to jednak czasami konowaly konkretne
Glowa mnie cos boli i zgaga meczy po bigosie, bleee :/
Ostatnio na fb wyswietlil mi sie jakis sklep "bobasek" ? Cos takiego i super ceny mieli i fajne ciuszki. Jak znajde to podlinkuje.
@martakratka tragedia nie wyobrazam sobie tego bólu..teraz ogladalam uwage, tez minsie wyc chcialo :/ lekarze to jednak czasami konowaly konkretne
HappyElephant
Przesadzasz. Delikatny proszek dla dzieci i 40 stopni, MAX 60. Najlepiej według metek. Bój się Boga, zniszczysz ciuchy gotując je w takim wrzątkuWłaśnie dziewczyny jak jest u was z praniem nowych ciuszków? Wszystko na 90 stopni? Na metkach producenci podają temp. 40 ale nie wyobrażam sobie tak prać ciuszków dla noworodka, czy przesadzam?
Sabi32
A trzebabylo ryczec do 4? ha ha mowi ta co może ryczec co 15 minWstawilam frytki do piekarnika ale chyba do rana sie beda robić. A ja spie na stojąco po poprzedniej nocy
motylkowelove
Ja dziś cały dzień poza domem ... teraz prysznic i nyny padam xD
Przedobrzylam z chodzeniem i lewy bok coś kuje ni no to jajnik ni co także poczytałam Was ale muszę iść spać [emoji4]
Przedobrzylam z chodzeniem i lewy bok coś kuje ni no to jajnik ni co także poczytałam Was ale muszę iść spać [emoji4]
Zuzanka1402
A gdzie szukasz? Może popatrz na jakiś lokalnych stronach albo olx.Czy możecie mi coś doradzić?
Kurcze nie wiem co Ci poradzić...
Dodaj może post na FB i poproś o udostępnianie może akurat ktoś ze znajomych lub znajomych znajomych coś będzie wiedział...
lucalew
Biorę MaglegB6 lek nie suplement diety.Ja po dzisiejszym nocnym bólu brzucha i porannym skurczu w łydce napisałam smsa do lekarki (wizytę i tak mam w poniedziałek ale wolę zapytać) no i 3 x dziennie magnez. Macie jakiś sprawdzony czy bierzecie co wam wpadnie w ręce?
MamaXTrzy
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] kobiety to jednak skomplikowane są[emoji23] szkoda ze faceci nie rozumieja. Jest sporo książek o rozumowaniu facetów np Dlaczego mężczyźni kochają zolzy, Dlaczego mężczyźni poslubiaja zolzy teraz wyszla ksiazka bardzo fajna podobno Oczami mezczyzny a o kobietach to co[emoji23]A trzebabylo ryczec do 4? ha ha mowi ta co może ryczec co 15 min
nicola27
Latwo się mówi z tym lezeniem. Ja ogólnie i tak dużo leze i odpoczywam bo czulam ze tak moze byc. Ale ca ly czas leżeć nie moge przy aktywnym4 latku . na dodatek moj zmienił prace i ma dwie zmiany a na dwojke to go prawie cały dzień nie ma. Ehhh
reklama
Mamusia96
A gdzie szukasz? Może popatrz na jakiś lokalnych stronach albo olx.
Kurcze nie wiem co Ci poradzić...
Dodaj może post na FB i poproś o udostępnianie może akurat ktoś ze znajomych lub znajomych znajomych coś będzie wiedział...
Olx, gumtree, facebook. I nic już naprawdę nie mam siły ehh
A obecne mieszkanie które wynajmujemy nie nadaje się nawet dla niemowlaka bo są tu według mnie nieodpowiednie warunki.. i sąsiedzi..